nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Olga: Miha si je dovolil to, česar si ne bi smel ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
0 26.06.2017 12:18:17

Uradno: Kontroverzni Balotelli presenetil z odločitvijo in nesebičnim dejanjem

Profimedia
Potem ko je v prejšnji sezoni zapustil Liverpool in postal član francoskega prvoligaša iz Nice, je Mario Balotelli tam spet našel samega sebe.

V 23 prvenstvenih tekmah je zabil 15 golov ter nakazal, da se vrača v staro strelsko formo. S tem dosežkom je bil peti strelec lige, njegov klub pa je na lestvici zaostal samo za Monacom in PSG-jem ter si izboril vozovnico za ligo prvakov.

Ker je imel Balotelli podpisano samo enoletno pogodbo, je bilo po koncu sezone kar nekaj zanimanja za njegove usluge. Pojavljale so se različne špekulacije glede tega, kje bi lahko nadaljeval kariero, zdaj pa je vprašanj o tem nepreklicno konec.



Šestindvajsetletni napadalec je namreč podpisal dveletno pogodbo. Kje bo igral? Ostal bo v Franciji, za sodelovanje pa se je dogovoril kar z dozdajšnjim delodajalcem. Pogodba bi mu potekla ob koncu tedna, toda še pred tem se je z Nice dogovoril za nadaljevanje sodelovanja.

Da je mislil resno, ko je govoril o tem, da bi rad ostal v Franciji, je dokazal z naslednjo potezo. Sprejel je znižanje plače, kar je med nogometnimi zvezdniki v današnjem času precej redek pojav. "Naj vam povem nekaj stvari o Mariu. Prva je, da želi ostati pri nas, druga pa je ta, da nam je za to pripravljen pomagati tudi po finančni plati," je dejal predsednik kluba Jean-Pierre Rivere.

Članki iz rubrike