sveča Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

evropska unija, evropske volitve Svet24.si

Dolgoletni evropski komisar opozarja na nujne ...

1711376183-dsc0361-01-1711376151675 Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati ...

fake news mediji lazne novice pf Reporter.si

V slovenskih medijih ostajamo samo še mazohisti, ...

Rhea Bullos Ekipa24.si

'Superge' za 200 evrov? Ne, tudi tako se lahko ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

kolesarska dirka gvatemala Ekipa24.si

Noro! Ali je namerno zrušila kolesarja kot v ...

nu
nu
0 26.06.2017 17:53:52

Brazilski reprezentant po vprašanju, če gre v Barcelono, izgubil živce: Mar mislite, da sem osel? (VIDEO)

Ernesto Valverde si želi Barcelono znova narediti »nepremagljivo«, zato potrebuje okrepitve. Toda povezovanje njihovega imena s tem velikanom, se ne dopade vsem.

Kljub osvojenemu kraljevemu pokalu je zadnja sezona Kataloncev za v pozabo in novi trener si česa takega ne želi ponoviti. V njegovem načrtu je, da okrepi zvezno vrsto, kajti Andres Iniesta ni več to, kar je bil, Ivan Rakitić se vsak prestopni rok spogleduje s slovesom, Arda Turan je že na izhodnih vratih, leta počasi dohitevajo tudi Sergia Busquetsa.

Kot potencialni kandidat za prihod na Camp Nou se tako vse glasneje omenja brazilski reprezentant iz Santosa Lucas Lima, čigar prihod bi Katalonce stal predvidoma 45 milijonov evrov. Govorice so postale še posebej glasne, ko so katalonski mediji odkrili, da naj bi rojaka v prihod na partiji pokra med dopustom v Španiji prepričeval Neymar.

No, Limi gredo tovrstne špekulacije očitno pošteno na živce, saj je po vprašanju enega od novinarjev po eni od prvenstvenih tekem Santosa, če so informacije o Barceloni točne, povsem izgubil živce. »Vi novinarji samo pišete, kar hočete, in ne tega, kar je res. Seveda informacija ni točna. Mislite, da bi se na tak način odločil za Barcelono, če bi to po kakem slučaju želel? Mislite, da sem osel?« je besnel 26-letni Lima. Več pa v posnetku …

Značke: lucas-lima, barcelona

Članki iz rubrike