evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Rod Stewart Odkrito.si

FOTO: Rod Stewart ujet v Ljubljani: “Resnično ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
0 27.06.2017 19:59:25

Skrajno bizaren razlog, zakaj Chelsea svojega mladega zvezdnika ne pusti na posodo

Eden najboljših mladih nogometašev Chelseaja je v teh dneh dobil rdečo luč za selitev, razlog vas bo zagotovo presenetil in nasmejal.

Tammy Abraham, eden najboljših produktov Chelseajeve odlične mladinske šole, je bil do polfinalnega poraza dejaven na evropskem prvenstvu do 21 let, kjer so izpadli po streljanju enajstmetrovk proti Nemcem. Abraham je sicer zadel za vodstvo z 2:1, a to ni bilo dovolj za dominantne Nemce, ki so nato izenačili in se kasneje veselili uvrstitve v finale.

Sicer pa je Abraham zelo 'zaželena roba', če se lahko tako izrazimo. Marsikateri klub v premier ligi je že izkazal zanimanje zanj. Gre pa seveda za posodo, saj modri iz Stamford Bridga nočejo niti slišati o kakšnem permanentnem prestopu mladeniča. 

Zdaj je skorajda jasno, da se bo preselil v Swansea in tam ostal do konca sezone 2017/18. V igri pa je bila tudi selitev v Newcastle, kamor pa ga Chelsea ni želel izpustiti. Zakaj? Ker so se v vodstvu modrih bali, da bi utegnilo razgibano nočno življenje mesta s severa Anglije slabo vplivati na 19-letnika!

Več kot očitno mladeniču bolj zaupajo v mirnejšem welškem mestu kot v Newcastlu, kar pomeni, da so doslej že v Londonu imeli z njim kar nekaj težav. 

Članki iz rubrike