Severni sij, slovenj gradec Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz...

902623_106-intervju-prva1 Svet24.si

Županja odprtih vrat, ki deli stanovanja in ...

1687541884-dsc07123-1687541751687 Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

vila klemen jaklic PL Reporter.si

Razkrivamo: take so dimenzije luksuzne vile Klemna...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar želel šopek vreči navijačem, a ...

Alenka Marinič 1 Njena.si

Osebno: Alenka Marinič, kot je javnost ne pozna

doncic tiskovna Ekipa24.si

Kaj?!? Med Dončićevo tiskovko zvoki iz ...

nu
nu
0 28.06.2017 15:55:09

Ne pozabimo, eden od nas se bori z rakom! Španci po uvrstitvi v finale navdušili s sijajno gesto! (foto)

Špansko izbrano vrsto je med pripravami na evropsko prvenstvo pretresla grozna novica.

Tabor je moral nemudoma zapustiti steber obrambe Yeray Alvarez, saj so na pregledu ugotovili, da se mu je ponovil in razširil rak, s katerim se je boril že pozimi. Za božič so mu (žal zelo pozno) odkrili tumor na testisih, hitro so ga operirali, vrnil se je na igrišča in vsi skupaj smo upali na najboljše. Toda pregled tik pred evropskim prvenstvom mladih reprezentanc na Poljskem je prinesel najslabše mogoče izvide. 

Yeray je odšel na intenzivno zdravljenje s kemoterapijo in verjame, da mu bo uspelo popolno okrevanje, pa čeprav ga tokrat čaka precej težja naloga, precej hujša bolezen. da mu bo uspelo, pa seveda verjamejo tudi njegovi reprezentančni soigralci in prijatelji. Ti so se medtem z zmago nad Italijo uvrstili v veliki finale, ob tem pa so obolelemu kolegu poslali imenitno sporočilo, ki na najlepši način boža dušo.

14985108536743

"Ne moremo se veseliti, dokler se eden od nas bori z rakom. Drži se, Yeray," pravijo, temu pa dodajajo fotografijo, ki je nastala ob zboru pred treningom. Tam se je celotna ekipa fotografirala z več Yerayevimi dresi in obljubila, da bo vsak njen član v velikem finalu proti Nemčiji enega oblekel pod svojo majico. "Posvečamo mu uvrstitev v finale in še bol bi mu radi posvetili naslov prvakov. odnesli mu bomo medaljo, saj je član te ekipe, njegova dres in ime sta prijavljena," je ob tem dejal eden od zvezdnikov ekipe Gerard Deulofeu. 

yeray_semi_italia

Značke: yeray, španija, rak

Članki iz rubrike