evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
0 07.07.2017 10:49:38

Real je dal Unitedu jasno vedeti, kako si lahko zagotovi Balove usluge

Reuters
Romelu Lukaku bo v Los Angelesu opravil zdravniški pregled in bo še ta teden očitno postal novi član rdečih vragov, ki bodo Evertonu zanj plačali 85 milijonov evrov.

Lukaku trenutno na zahodni obali ZDA dopustuje v družbi odličnega prijatelja Paula Pogbaja, ki ga je tudi prepričal, naj zavrne ponudbo Chelseaja in raje pride na Old Trafford. Oba pa naj bi že v ponedeljek v Los Angelesu trenirala z ekipo, ki bo tam začela priprave na novo sezono.

Trener Jose Mourinho s tem nakupom jasno nikakor ni končal z okrepitvami, na njegovem seznamu želja je še vedno tudi Gareth Bale, ki bi se ga pri Realu rade volje 'znebili'. Toda Madridčani so odločeni, pustili bi ga samo v zameno za sto milijonov evrov odškodnine.



To pa je cena, ki je gotovo nihče ne želi plačati za igralca, za katerim je sezona polna poškodb. Galaktiki tudi že dobro vedo, kaj bi naredili, če bi za Valižana iztržili toliko denarja, vložili bi ga v nakup Kyliana Mbappeja.

Prav tako je vse bliže odhod Wayna Rooneya, ki je v zaključnih pogovorih z Evertonom. Tja po vsej verjetnosti ne bo odšel na posodo, temveč si želi s svojim nekdanjim klubom podpisati dve- ali triletno pogodbo. Rooney je odločen, da mu bo selitev na Goodison Park dobro dela in si bo lahko z rednim igranjem spet povrnil mesto v angleški izbrani vrsti, katere kapetan je.

Članki iz rubrike