evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Življenje spremenilo Saško in ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
0 09.07.2017 08:24:29

Ojoj! Prestop v United je bil ogrožen, ker so ... Lukakuja v ZDA aretirali! Ne boste verjeli, zakaj ...

Če Chelsea ni uspel v svoje vrste privabiti Romela Lukaka ...
vszi
Prestop Romeluja Lukakuja iz Evertona v Manchester United so morali za nekaj dni prestaviti in je bil celo resno ogrožen, ker se je robustno napadalec znašel v hudih težavah z zakonom.

Da je posel tik pred potrditvijo, se je govorilo že pred časom, nato pa je vse skupaj potihnilo in Manchester United je svoj rekordni nakup potrdil šele ta konec tedna. Ameriška revija TMZ, ki ima tradicionalno najboljše informacije iz sveta ameriških zvezdniških elit, pa je razkrila, da se je vmes dogajalo marsikaj in da je bil prestop odvisen od tega, kako se bo iz primeža policije izvil na začetku meseca aretirani nogometaš. 

Lukaku počitnice preživlja v ZDA, se tam veliko druži s prijateljem Paulom Pogbajem (zdaj tudi soigralcem), očitno pa počne tudi marsikaj drugega. Tako so ga na začetku julija zaprli na Beverly Hillsu, potem ko je z glasnim vpitjem kalil nočni red in mir. Prijavilo ga je kar nekaj prebivalcev elitne losangeleške soseske, po prihodu policije pa so Belgijca odpeljali in proti njemu odprli postopek na lokalni policijski postaji. 

Kot poroča TMZ, jo je Lukaku na koncu odnesel zgolj z denarno kaznijo, Manchester United pa je čakal nekaj dni, dokler se je vse uredilo in je bilo jasno, da želena okrepitev ne bo končala na sodišču. Ali celo kaj hujšega. 

Članki iz rubrike