902746_105-uta-sd Svet24.si

Odvetnica o parkirnem kaosu v Idriji: Vse kazni so...

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

1715359556-dsc04278-1715359333876 Necenzurirano

"Logar je zamudil svoj trenutek. Tudi za ...

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Bo nova vila Joca Pečečnika na vodik? Eden ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

meghan-markle-naj-bi-za-svoje-storitve-računala-ogromno Odkrito.si

“Meghan Markle je pohlepna!”

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

nu
nu
0 12.07.2017 08:50:03

Kakšna strast: Zvezdnik Partizana z ganljivim sporočilom navijačem in strup uperjen upravi (video)

vszi
Sinoči so bile odigrane štiri tekme drugega kroga kvalifikacij za ligo prvakov, med njimi se je predstavil tudi Partizan.

V beograjskem klubu že dlje časa vladajo kaotični časi, ko gre za njihovega najboljšega predstavnika Leonarda. Brazilec se je ob zmagi z 2:0 proti Budučnosti znašel med strelci, nato pa po dvoboju dal emocionalno izjavo glede svojega igranja za Partizan.

Majica z napisom: "tu sem samo zaradi vas," s katero je proslavil zadetek ob tribuni je seveda razveselila navijače, toda hkrati razkriva, da je njegova prihodnost v klubu nedorečena. 

"Tukaj ostajam zaradi njih. Vsi govorijo o denarju, sam nikoli nisem spomnil na to. V nogometu denar pride kasneje. Sem korekten človek in osvojil sem dva naslova." Tudi na igrišču vse ne poteka najbolje, saj mu soigralci večkrat ne podajo žoge. Upravi je poslal jasno sporočilo.

"Morajo govoriti z mano in ne z drugimi ljudmi. Rad bi se nekomu zaupal, ampak molčim prav zaradu kluba. Ni problem samo moj agent, tu je še več ljudi. Moje srce joče, nič ni v redu. Upam, da bo enkrat v redu. Oče mi je rekel, naj dam vsakič vse za klub, za navijače."

Kakšna je njegova usoda v dresu Partizana?

"Ne vem, ali bom ostal. Jaz vem, kaj si želim. Uprava pa ne ve, kaj si želi," je zaključil Brazilec za zbrane srbske medije pred odhodom na avtobus. 

Članki iz rubrike