profimedia-0808999589 Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

zvezdan radonjic Primoz Lavre Reporter.si

Tako v SDS nagrajujejo zasluge in zvestobo: ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

Nina (Melani Mekicar) Njena.si

Melani Mekicar razkrila, kdaj in kje je spoznala ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
0 18.07.2017 13:27:01

Je to sploh mogoče: Zavrnili 95 milijonov evrov!

Čas med sezonama je vselej zanimiv, v ospredju pa je dogajanje na nogometni tržnici.

Dnevno se dogaja veliko stvari, od različnih špekulacij do končnih dogovorov in prestopov. Tokrat zanimive informacije prihajajo iz naše zahodne soseščine. V glavni vlogi pa je eden največjih zvezdnikov italijanskega prvaka - Paulo Dybala.

Po njem naj bi svoje lovke vztrajno stegovala Barcelona. Katalonci so šli celo tako daleč, da so v Torino že poslali konkretno ponudbo. Govori se, da so za 23-letnega napadalca ponudili kar 95 milijonov evrov. A odgovornih pri stari dami vsota ni prepričala.

Črno-beli pravijo, da nočejo prodati ene svojih najsvetlejših zvezd, ob tem pa je Dybala pred časom že dejal, da svojo prihodnost vidi v torinskem klubu. Italijanski mediji poročajo, da omenjena ponudba ni dovolj, da bi nekdanjemu članu Palerma dovolili zamenjati okolje.

dybala re
Reuters
Argentinec je v prejšnji sezoni nastopil na 48 tekmah in zabil 19 golov ter prispeval še devet asistenc. V spominu je predvsem ostala njegova predstava na prvi tekmi četrtfinala lige prvakov, ko je proti Barceloni zadel dvakrat. Takrat je verjetno dokončno prepričal Katalonce, da so si ga zaželeli v svojih vrstah, toda Juventus očitno noče ostati brez še enega člana udarne zasedbe, potem ko sta že odšla Dani Alves in Leonardo Bonucci. Po nekaterih informacijah se Juventus sploh ne želi pogajati za Dybalovo ceno, zato bodo morali Katalonci poiskati drugo 'tarčo'.

Sicer pa je Dybala kariero začel pri argentinskem Institutu, pred petimi leti je od tam za 12 milijonov evrov prestopil k Palermu, poleti 2015 pa se je iz Sicilije preselil k Juventusu, ki je zanj odštel 40 milijonov evrov.

Članki iz rubrike