stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
14 02.03.2024 01:42:28

Nori prizori! Enrique zamenjal Mbappeja, ta pa uprizoril svoj šov in jo mahnil kar na tribuno (video)

Razhod Kyliana Mbappeja in PSG-ja dobiva vedno nove razsežnosti. Na gostovanju pri Monacu je zvezdnik poskrbel za neverjetno dogajanje.

Mbappe je začel tekmo, a ga je trener Luis Enrique na polčasu zamenjal. Kot je po tekmi izjavil, je to nova realnost. Da se mora ekipa navaditi živeti brez Mbappeja, je dejal. Namesto glavnega igralca je v igro vstopil Randal Kolo Muani, kapetanski trak je pograbil Achraf Hakimi.

Kar je sledilo, je dvignilo precej prahu. Mbappe se je v slačilnici preoblekel, potem se je dolgo pogovarjal po telefonu, veliko se je smejal, sprehodil se je mimo domače tribune in pozdravljal svoje nekdanje navijače. Namesto da bi se pridružil svoji ekipi na klopi, je odšel kar na tribuno in preostanek srečanja spremljal v družbi svoje mame Feyze Lamari, ki skrbi za njegovo kariero.

Trener Enrique je po tekmi razlagal, da je že dolgo v tem športu in da dobro ve, kako pomembne so podrobnosti v tako velikem klubu, kot je PSG. "Ali je bila to kazen za Mbappeja? Že prej sem rekel, da bomo prej ali slej ostali brez njega, zato iščem najboljše rešitve za ekipo. Na to se moramo navaditi. Odločitev, da gre iz igre, je bila moja in o tem ne želim več razpravljati," je dejal 53-letni španski strateg in še dodal, da ga niti ne zanima, kaj je po odhodu iz igre počel njegov varovanec. "Nisem videl, kaj se je dogajalo. To je vse del nogometa, za mene pa je pomembno predvsem tisto, kar se zgodi na zelenici."


Bržčas se bodo podobni prizori vrstili do konca sezone, po kateri naj bi se Mbappe preselil k madridskemu Realu. V PSG je iz Monaca prestopil leta 2017.

Monaco in PSG sta se razšla brez zadetkov.

Značke: kylian-mbappe, psg

Članki iz rubrike