stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

STA
STA
0 06.03.2024 15:17:45

Hud udarec za Real, prvi zvezdnik bo moral počivati

Profimedia
Angleškega nogometnega zvezdnika in člana madridskega Reala Juda Bellinghama je doletela prepoved dveh tekem v španskem prvenstvu. Dvajsetletni Anglež si je na tekmi proti Valencii po koncu dvoboja prislužil rdeči karton, potem ko je kričal na glavnega sodnika, je sporočilo Španske nogometne zveze povzela francoska tiskovna agencija AFP.

Klub iz prestolnice se je sicer pritožil na rdeči karton, vendar je disciplinski odbor zveze zavrnil pritožbo, da je sodnik Jesus Gil Manzano z izključitvijo Bellinghama storil napako.

Angleški reprezentant, ki je s 16 zadetki najboljši strelec španskega prvenstva, je proti Valencii zadel trenutek za tem, ko je sodnik odpiskal konec tekme. Dvoboj se je končal z 2:2.



Bellingham je nato stekel k sodniku in vztrajal, da mora gol veljati, posledično pa bil izključen. Manzano je dejal, da je Anglež pokazal "agresiven odnos" in "kričal".

Bellingham bo tako manjkal na tekmah proti Celti Vigo in Osasuni. Madridčane, sicer vodilno zasedbo španskega prvenstva, danes v elitni ligi prvakov čaka povratni obračun osmine finala proti nemškemu Leipzigu slovenskih nogometašev Benjamina Šeška in Kevina Kampla.

Značke: nogomet, španija, kazen

Članki iz rubrike