benifer Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000 Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

kmetijaa11 Njena.si

Kmetija: Novi tekmovalci vas bodo prikovali pred ...

doncic Ekipa24.si

Ste videli to? Navijači Oklahome z majicami z ...

ro
ro
0 24.09.2014 11:12:03

Dovolj nas je

Drago Wernig - TAKA
Vodilna ekipa na lestvici bo ob 19. uri skušala prednost pred zasledovalci ohraniti ali morda celo povečati v dvoboju z Goričani.
Za dvakratnimi prvaki je težko ponovljiva prva četrtina prvenstva, toda časa za slavje ni, že drevi je na vrsti naslednja zahtevna preizkušnja in nov velik izziv, ob Kamniško Bistrico prihajajo Goričani. Začenja se naporen ritem, ob katerem jih ni malo, ki menijo, da bi lahko rumeno-modrim povzročil precej preglavic, a Luka Elsner meni nekoliko drugače: "Imamo številčno zasedbo, ki se je sposobna kosati z ostrim ritmom. V naslednjem tednu nas čakata še dve tekmi, potem pa bo nekaj več časa za regeneracijo. Na voljo imamo dovolj igralcev in glede na to, da imamo srečo z zdravjem, ne pričakujem težav."

V domžalskem Športnem parku se v zadnjem času zbira vse več gledalcev, Domžalčani kakopak verjamejo, da bo tako tudi danes zvečer. "Opazna je razlika v številu gledalcev glede na preteklo sezono. Veliko ljudi prihaja na stadion in po tekmi se domov vselej vrnejo veseli, saj so zadovoljni z našimi predstavami. Občutek je izjemen in v imenu ekipe navijačem sporočam, da je njihova podpora zelo pomembna ter da jih potrebujemo prav na vseh tekmah. Zavedamo se, da bo obisk na derbijih večji, vendar nam bi bilo v veliko pomoč, če bi se gledalci v podobnem številu zbrali na vsaki preizkušnji," je povedal Sasha Aneff.

V
pričakovanju obračuna z Goričani pa je 23-letni Urugvajec dodal: "Naša glavna težava v prejšnji sezoni je bila, da smo bili stoodstotno motivirani le na tekmah z Mariborom in Olimpijo, na preostalih pa ne. Poskrbeti moramo, da se nam po treh zaporednih derbijih zgodba ne ponovi. Če bo pristop enak kot proti Mariboru in v drugem polčasu proti Olimpiji, ne bomo imeli težav. Smo v odlični seriji, poleg tega igramo na domačem igrišču, zato moramo zmagati."

Članki iz rubrike