sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Šlo je za tipično »SLAPP« tožbo, katere namen...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Sta Olga in Bogdan res še vedno par?

tacen kajak Ekipa24.si

Sava zalila del tribun v Tacnu! Močno deževje ni...

rb
rb
0 28.11.2014 21:11:55

Fajić (menda) ima snubce

Drago Wernig - TAKA
Napadalec iz Bosne in Hercegovine bo med zimskim premorom zamenjal klubske barve.

Mariborčani so po gostovanju v Lizboni misli znova preusmerili na domače prizorišče, a imajo v pričakovanju dvoboja z Rudarjem kar precej težav. Petar Stojanović zaradi kartonov nima pravice nastopa, a ga v moštvu ne bi bilo niti v primeru, če ne bi bil kaznovan. Kot je znano, se je iz portugalske prestolnice vrnil z zlomljenim nosom, zato mora nekaj dni mirovati, a to še zdaleč ni vse.

"Po preležani pljučnici Ibraimi še ni v želeni pripravljenosti, Šulerju se je stanje izboljšalo, po odpravljeni migreni spet lahko trenira, posledice tekme v Lizboni in treningov pa čutijo Filipović, Mejač ter Zahović, njihovi nastopi so vprašljivi. Po opravljenih terapijah v petkovem večeru in sobotnem dopoldnevu bo znano, ali lahko igrajo," je razkril Ante Šimundža, ki bi mu gotovo prav prišel še kakšen napadalec. In dejstvo je, da ga v Ljudskem vrtu imajo, povrhu zelo kakovostnega, a je že dolgo na stranskem tiru.


To je seveda Nusmir Fajić, čigar kakovost ni sporna, toda zaradi neprofesionalnega odnosa se je znašel v nemilosti trenerja Anteja Šimundže in športnega direktorja Zlatka Zahovića, tudi navijači nad nekaterimi dejanji strelca, ki smo ga na slovenskem prizorišču spoznali v dresu Mure, niso bili navdušeni.

Zadnjo prvenstveno preizkušnjo je odigral v petem krogu, ko je Maribor 16. avgusta izgubil v Celju, na igrišču je bil tudi v drugem krogu kvalifikacij za ligo prvakov. Potem pa se je za njim "izgubila vsaka sled", zdaj že nekaj časa trenira z B ekipo in bolj kot ne je jasno, da bo med zimskim prestopnim rokom zamenjal klubske barve.

Dobili smo namig, da ima menda kar nekaj snubcev in da naj ne bi okrepil katerega od slovenskih prvoligašev, najbolj verjeten se zdi odhod v tujino. Po naših informacijah je največ zanimanja pokazal nek kitajski prvoligaš, toda za zdaj je vse skupaj v fazi "otipavanja", dogovor o prestopu še ni sklenjen.

Članki iz rubrike