podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Hiša Joca Pečečnika na vodik? Bogataš gradi ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

Robert Balantič
Robert Balantič
0 18.12.2014 11:03:16

Ibraimi: Če ni kaj velikega, nočem vedeti

Nikola Miljković
Agim Ibraimi bo drugič v dozdajšnji karieri dobil laskavo priznanje za najboljšega makedonskega igralca.

Poročali smo že, da bo Agim Ibraimi leto 2014 sklenil s prestižnim priznanjem. Izbran je bil za najboljšega makedonskega igralca v absolutni konkurenci, nagrado bo prejel 23. decembra na svečani prireditvi v Skopju.

»Seveda sem vesel, kako ne bi bil! V prvi vrsti se moram zahvaliti soigralcem in strokovnemu vodstvu v svojem klubu. Nogomet je kolektivni šport, brez njih mi ne bi uspelo, kar mi je, tudi te nagrade gotovo ne bi bilo. V Mariboru sem postal, kar sem kot otrok sanjal,« je povedal Agim Ibraimi. »Prav tako gre zahvala reprezentančnim soigralcem in selektorju,« je še pristavil.

Gala prireditev, na kateri bo dobil priznanje, bo 23. decembra v makedonski prestolnici, že naslednji dan se bo Agim Ibraimi vrnil pod Pohorje: »Začel se bom pripravljati na začetek priprav.« Ante Šimundža in njegovi varovanci se bodo 4. januarja zbrali na tradicionalni večerji, naslednje dopoldne se bodo prvič odpravili na igrišče. Tudi z makedonskim reprezentantom, vendar v vsakem prestopnem roku navijači Maribora živijo v strahu, da bi utegnil zamenjati klubske barve. Prihajajoči zimski ne bo izjema, znova se je nemogoče izogniti takšnim in drugačnim namigovanjem o morebitni nadaljnji usodi vijoličaste desetice. »Verjemite mi, da se s tem ne obremenjujem. O tem ne razmišljam. Ko sem bil mlajši, so me tovrstne govorice še vznemirjale, zdaj nič več. Četudi se morda kaj dogaja, če se oglašajo kakšni klubi, o tem ne vem nič. Ker nočem vedeti. Zastopniku sem povedal, da me ne zanima. Želim vedeti le, če bo kaj velikega, kaj resnega. Ne, o odhodu niti po naključju ne razmišljam, moje misli so povezane izključno z Mariborom,« je poudaril 26-letnik iz Tetova.

Članki iz rubrike