sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000 Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in ...

nkbm_bobo Reporter.si

Poraz NKBM: z diletantsko tožbo hotela ...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Sta Olga in Bogdan res še vedno par?

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

rb
rb
0 12.01.2015 13:12:16

Vrtovec obžaluje Kavčičev odhod

Grega Wernig
Robert Vrtovec je potrdil, da Gorica išče novega trenerja, možno je, da bo krmilo spet prevzel Italijan.

Čeprav Maribor še ni potrdil tega, da bo Iztok Kavčič v vlogi trenerja mladinske ekipe zamenjal Damjana Gajserja, dvomov pravzaprav ni več. Konec koncev so danes iz Nove Gorice sporočili, da jih je Iztok Kavčič dejansko zapustil in da tudi uradno ni več trener njihove članske ekipe. Slednjo je prevzel šele sredi sezone, ko je postal še tretji, ki se je usedel na vročo klop – pred tem sta na njej sedela še Luigi Apolloni in tudi Miran Srebrnič.


"To, da Iztok ne bo več trener naše članske ekipe, nam zares ne gre na roko. Z njim smo imeli dolgoročne načrte, žal pa se je odločil drugače. Tega res nismo pričakovali, praktično čez noč smo ostali brez trenerja. A očitno je dobil boljšo ponudbo, ki jo je sprejel," je za Ekipo24 povedal prvi mož novogoriškega kluba Robert Vrtovec.

Slednji je zatem dodal, da bo novi trener kmalu znan. To ne bo Miran Srebrnič, ki bo sicer ostal v klubu, tudi Pavel Pinni se ne bo vrnil k nekdanjemu klubu, je pa Vrtovec razkril, da bo novi trener ali Slovenec ali Italijan, slednji naj bi bil povezan tudi z morebitnim italijanskim partnerjem iz serie A, s katerim se Primorci pogovarjajo. "Lahko vam povem le še to, da ne gre ne za Luigija Apollonija ne Rodolfa Vanolija," je še pristavil Vrtovec.

Članki iz rubrike