Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

masterchef, tekmovalci, 10 Njena.si

Master Chef: Jajca usodna za prvega tekmovalca

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
0 14.01.2015 13:54:53

Wisla potrdila, Jović prihaja

Arsen Perić
Boban Jović je uradno podpisal za Wislo, toda Ljubljano bo zapustil malce kasneje.

Dvomov ni več, Boban Jović bo kariero nadaljeval pri Wisli. Toda pozor! Bočni branilec se bo v Krakov preselil šele poleti. Tedaj mu bo potekla pogodba z Olimpijo, z drugimi besedami to pomeni, da Ljubljančani z njegovim odhodom na Poljsko ne bodo zaslužili niti centa. Nogometaš, za katerega so nekoč zavračali precej dobičkonosne ponudbe, bo tako Olimpijo zapustil kot prost nogometaš brez pogodbe.


Ni skrivnost, da sta se Olimpija in Wisla pogovarjali o tem, da bi do prestopa nekdanjega člana Aluminija prišlo že v mesecu januarju. Poljaki so menda ponujali med 30 in 50 tisoč evri, Olimpija je neuradno zahtevala okoli 100 tisoč evrov. Toda do dogovora ni prišlo. Jović je vseeno izkoristil dejstvo, da se vsak nogometaš, ki mu pogodba poteče čez pol leta, že lahko dogovori za sodelovanje z novim klubom. Z Wislo je sicer podpisal triletno pogodbo.

Ob vsem tem se kakopak poraja zanimivo vprašanje: kaj Jovića čaka v zadnjih šestih mesecih v Stožicah? Bo igral, ali pa bo moral po dekretu na tribuno? Kot je recimo moral, ko pred časom ni želel podpisati nove pogodbe ...

Članki iz rubrike