oranžno opozorilo Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

kmetijaa11 Njena.si

Kmetija: Novi tekmovalci vas bodo prikovali pred ...

doncic Ekipa24.si

Ste videli to? Navijači Oklahome z majicami z ...

liz
liz
0 22.01.2015 22:59:12

Poljaki zadovoljni, a niso edini

Arsen Perić
Včeraj so se predstavniki Legie mudili v Ljubljani, kjer so z Olimpijo opravili pogovor glede morebitnega prestopa Miha Zajca v desetkratnega poljskega prvaka.

Dvajsetletni Miha Zajc  je s svojimi igrami v jesenskem delu 1. SNL postal eden ključnih mož zmajev in kar malo težko si je predstavljati ljubljansko zvezno vrsto brez Šempetrčana. Ta je že nekaj časa zanimiv klubom izven meja domovine. Med temi je tudi varšavska Legia, ki obetavnega Primorca spremlja že več mesecev.


Fant je očitno zadovoljil okus kluba, v nasprotnem primeru Poljakov prav gotovo ne bi bilo v Ljubljano. Kljub nekaterim govoricam, da so zeleno-beli zavrnili poljsko ponudbo v višini milijon evrov, so nam zanesljivi viri prišepnili, da so predstavniki Legie prišli le na informativni pogovor in da so se domov vrnili zadovoljni.

Prestopa mogoče še ne bodo realizirali januarja, čeprav bi kakšna nora ponudba stvar lahko spremenila. Precej več možnosti je, da bo dogovor sklenjen poleti. Do takrat pa bo Zajc, ki ga z Olimpijo veže še dveinpolletna pogodba, ostal pod njihovim drobnogledom.

LEGIA IMA DENARJA VEČ KOT DOVOLJ
Prestop je v določeni meri odvisen tudi od nekaterih igralcev Legie, ki so zanimivi drugim klubom. V teh dneh je ekipo že zapustil 17-letni vezist Krystian Bielik, ki je za dobre tri milijone evrov odšel v Arsenal.

Še precej več pa je vreden 20-letni slovaški reprezentant Ondrej Duda, za katerega naj bi po nekaterih informacijah Lazio že ponudil devet milijonov evrov. In verjetno bi bil prav Zajc tisti, ki bi ga zamenjal ob morebitnem odhodu. Vendar naj bi se tudi ta skoraj zanesljivo udejanil šele poleti.

Z dobro polsezono Olimpije in posledično tudi Zajca bi se primoskemu dragulju cena lahko še dodatno dvignila. Dejstvo pa je, da je Legia le eden izmed klubov, ki budno spremljajo nadarjenega vezista.

Članki iz rubrike