902468_105-pred-oradami Svet24.si

Školjkarjem ogromno škode povzročajo požrešne...

lpp, avtobus, promet Svet24.si

To je služba, ki je ne spustijo iz rok do ...

1715359556-dsc04278-1715359333876 Necenzurirano

"Logar je zamudil svoj trenutek. Tudi za ...

1711367003-dsc04094-1711366985898 (1) Reporter.si

Piše se leto 2025, za predsednika SDS kandidira ...

acun ilicali maribor af Ekipa24.si

Turški milijonar je bil navdušen! Ljudski vrt ...

Anastasija Jović Njena.si

POP TV preseneti z novo voditeljico

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

nu
nu
0 27.02.2015 11:59:57

Celje: Biser je pač drag kamen

Bili so prijetno presenečenje jesenskega dela sezone.

Celjani so v prvih dveh krogih ostali praznih rok, nato so nanizali izjemen niz rezultatov in niso več okusili grenkobe poraza. Obetavni trener Simon Rožman in njegovi varovanci so pridobili ogromno simpatij ljubiteljev nogometa na sončni strani Alp. Na tekmah grofov je bilo dolgočasje tako rekoč izključeno. Gre namreč za zelo dinamično zasedbo, ki se lahko pohvali tudi z umetniškim vtisom, a najpomembnejše je seveda, da so bili grofi uspešni, kar je v Areno Petrol začelo privabljati tudi vse več gledalcev.

LESTVICA STRELCEV
9 Benjamin Verbič 
6 Sunny Ogbemudia Omoregie 
5 Valon Ahmedi 
3 Danijel Miškić 
2 Blaž Vrhovec, Gregor Bajde, Mislav Oršić, Anej Lovrečič 
1 Tilen Klemenčič

Ekipa je zares zanimiva, v njej je nekaj odličnih posameznikov, ki so pod drobnogledom bogatejših klubov. Ne le iz tujine. Nekateri so predvidevali, da se bo med zimskim premorom zgodila razprodaja, toda v knežjem mestu so vztrajali pri tem, da bodo svoje bisere zadržali vsaj še pol leta in kupce odganjali z visokimi cenami. "V nadaljevanju prvenstva hočemo na pravšnji način unovčiti jesenske dosežke. Imamo visoke tekmovalne ambicije. Poleg tega zima ni najbolj primerna za prestope, naše stališče lahko spremeni le ponudba, ki je res ne bi mogli zavrniti," je pogosto poudarjal športni direktor Ambrož Krajnc. Tako bogate naposled ni bilo, zato Celjani ostajajo nevarni, toda v nasprotju z začetkom sezone se bodo morali poslej soočiti tudi z nekaj pritiska. Navijači in javnost pričakujejo ponavljanje jesenskih izvedb in gotovo bo nadvse zanimivo videti, kako se bodo na novonastali položaj odzvali Benjamin Verbič, Gregor Bajde, Blaž Vrhovec, Valon Ahmedi in ostali fantje.


PRIHODI

Yuto Kubo/Jap (Tokyo Gakugei/Jap), Ivan Lendrić/Hrv (Sudtirol/Ita), Marko Klemenčič (posoja / Bravo), Ramon Soria Alonso/Špa (Ottawa/Kan) 

ODHODI

Andraž Žurej (Austria Celovec/Avt), Mislav Oršić/Hrv (Jeonnam Dragons/JKo), Dejan Djermanović (konec posoje iz Olimpije), Anej Lovrečič (Voždovac/Srb)

PRIJATELJSKE TEKME

Wolfsberg (Avs) 8:1 (Verbič 2, Pungaršek, Žurej, Sunny, Fasvald, Bajde, Ahmedi), Aluminij 5:1 (Ahmedi 2, Sunny, Pungaršek, Verbič), Osijek (Hrv) 2:1 (Ahmedi 2), Krško 2:0 (Verbič, Bajde), Gorica 1:0 (Lendrić), Sturm Graz 1:1 (Lendrić), Triglav 4:2 (Pungaršek 2, Bašić, Marcius), Rijeka B 0:1

celje

Članki iz rubrike