Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ba
ba
0 04.03.2015 11:07:23

RADOMLJE - RUDAR: Aktivirano najmočnejše orožje

Arsen Perić
Radomljani so drugi del prvenstva po pričakovanjih začeli s porazom. Olimpija je bila boljši tekmec, toda rumeno-modre lahko veseli spoznanje, da so se v prvih dveh tretjinah obračuna dobro upirali zeleno-belim.

"Do ključne izključitve in prvega gola, ki je sledil, smo bili v obrambi dovolj zanesljivi in mirni. Dobro smo zapirali dohode do svojih vrat in onemogočali tekmece, da bi resneje zapretili, v končnici ni šlo več. Ampak zdaj je, kar je, gremo naprej, pred nami je tekma z Rudarjem, na katero se moramo čim boljše pripraviti," pravi Dejan Djuranović.

"Jasno je, da moramo izboljšati igro v napadu. S tem proti Olimpiji nisem mogel biti zadovoljen, temu segmentu bomo morali posvečati veliko pozornosti," je pristavil trener Radomelj, ki bo danes lahko računal na zelo pomembnega aduta.

Proti "svoji" Olimpiji zaradi dogovora med kluboma ni smel nastopiti, popoldne bo Enis Đurković gotovo velika nevarnost za Matjaža Rozmana. Poleg kranjskega napadalca bodo v kadru tudi Mario Jurčević, Aljaž Ivačič in Anže Zorc, ki imajo prav tako status posojenih igralcev Olimpije.

Knapi ob Kamniško Bistrico prihajajo oslabljeni, toda zadovoljni, da so se v soboto pred svojimi navijači proti vodilni ekipi na lestvici izognili porazu, čeprav so v izdihljajih prvega polčasa ostali le z desetimi igralci.

"V nadaljevanju nam ni preostalo drugega, kot da skušamo ohraniti rezultat. Fantje so svoje delo opravili odlično, zaslužijo si pohvale," je povedal Jernej Javornik, a dejstvo je, da bo danes zgolj branjenje premalo. Rudar bo moral pokazati, česa je sposoben v napadu, na domžalski zelenici se bo treba spoprijeti z vlogo favorita.

radomlje-rudar

Članki iz rubrike