sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

marko-milosavljević Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marko le odigral ...

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

nu
nu
0 26.03.2015 18:00:38

Boljše iz dneva v dan

Arsen Perić
Andraž Šporar bo verjetno nared za naslednji večni derbi.

Ni lahko, ko moraš igrati brez svojega najboljšega strelca. Pri Olimpiji poznajo občutek – v tem trenutku so brez Andraža Šporarja. Slednji se je poškodoval ob porazu na večnem derbiju z Mariborom, že po nekaj minutah je začutil bolečine v stegenski mišici. Zdravniški pregled ni dal ravno najboljše diagnoze, Šporar še vedno počiva. In bo še vsaj nekaj dni; no, ampak počasi že vadi, čeprav je res, da za zdaj le po posebnem programu.


"Iz dneva v dan se stanje izboljšuje. Sicer treniram po prilagojenem programu, tako bo še nekaj dni, potem pa bi se že lahko priključil soigralcem pri polni obremenitvi. V vsakem primeru pa ne želim prehitevati dogodkov, saj se lahko poškodba zadnje stegenske mišice kaj hitro obnovi," je za uradno klubsko spletno stran dejal nekdanji član Interblocka, ki je torej v igri, da zaigra že na naslednji tekmi, ko bo 4. aprila v Stožicah gostoval Zavrč. In kakopak tudi na novem derbiju z Mariborom, ki bo štiri dni kasneje.

"Če bo vse v najlepšem redu, bi lahko dobil nekaj minut že na tekmi z Zavrčem, a pustimo času čas. Kot sem že dejal, nikamor se mi ne mudi, saj ne želim obžalovati prezgodnje vrnitve na zelenice," poudarja mladi reprezentant, ki je glede predstav zmajev brez njegove pomoči dodal: "Čeprav v dosedanjih petih tekmah nismo pokazali niti polovico tistega kar zmoremo, sem prepričan, da bomo v nadaljevanju boljši in uspešnejši."

Članki iz rubrike