palestina Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

profimedia-0856756263 Svet24.si

Ukrajina bo v vojsko novačila zapornike

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

Rhea Bullos Ekipa24.si

'Superge' za 200 evrov? Ne, tudi tako se lahko ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

kolesarska dirka gvatemala Ekipa24.si

Noro! Ali je namerno zrušila kolesarja kot v ...

STA
STA
0 25.04.2015 22:14:43

Domžalčani so se ubranili z dvema manj

Arsen Perić
Celjani so imeli imenitno priložnost, da na lestvici prehitijo Domžalčane in se zavihtijo na drugo mesto.

Ne nazadnje so tekmo končali z dvema igralcema več, a kljub pritisku jim ni uspelo ukaniti borbene domžalske ekipe. Po dokaj medlem prvem polčasu so domačini v drugem zagospodarili na igrišču, si pripravili nekaj priložnosti, toda niso našli poti do mreže in tako ostajajo točko za današnjimi tekmeci.

Prvi polčas ni navdušil. Ekipi si nista priigrali resnih priložnosti, eno lepših pa so v 17. minuti zapravili Domžalčani, ko je Nejc Skubic z desne strani ostro podal pred vrata, kjer je bil le za trenutek prepočasen Slobodan Vuk. Gostje so že v prvem polčasu ostali brez Kenana Horića, v 35. minuti si je namreč prislužil drugi rumeni karton zaradi prekrška nad Gregorjem Bajdetom.

celje domzale_4259
Arsen Perić
Grofi so v uvodu drugega dela igre pričakovano prevzeli pobudo in dvakrat poskusili prek Ramona Sorie in Sunnyja Omoregieja, a se izid ni spremenil. V 56. minuti je nevarno meril Benjamin Verbič, ki je z diagonalnim strelom le za malce zgrešil cilj.

V 64. minuti sta Matic Črnic in Vuk izpeljala domžalski protinapad, z levega roba kazenskega prostora je slednji sprožil, vendar je bil Matic Kotnik na mestu, tako kot malce pozneje na drugi strani Nejc Vidmar po poskusu Ivana Lendrića.

celje domzale_4228
Arsen Perić
Celjani so prevladovali, toda domžalske obrambe jim ni uspelo prebiti. Zato pa je nekaj dodatne vode na njihov mlin usmeril Rudi Požeg Vancaš, ki je v 79. minuti prejel drugi rumeni karton zaradi prekrška nad Verbičem, tako da so gosti na igrišču ostali le z deveterico.

A tudi to ni bilo dovolj za zmago Celjanov, kljub lepi priložnosti v 89. minuti. Takrat je najprej nevarno meril Verbič, Vidmar je žogo odbil, takoj zatem pa je močno od daleč z volejem udaril še Igor Jugović in zadel prečko.

Celje - Domžale 0:0

Celje - Stadion Arena Petrol, gledalcev 400, sodniki: Skomina (Koper), Vukan (Gornja Radgona) in Vidali (Gračišče).
CELJE: Kotnik, Klemenčič, Verbič, Bajde, Šporn (od 66. Jugović), Miškić, Jakolić, Jeslinek (od 46. Sunny), Soria Alonso, Vidmajer (od 86. Gobec), Lendrić.
DOMŽALE: Vidmar, Skubic, Zec, Horić, Požeg Vancaš, Črnic (od 87. Jorrin), Trajkovski, Majer, Vuk (od 81. Juninho), Šišić (od 59. Jelar), Korun.
Rumeni kartoni: Lendrić, Verbič, Vidmajer; Horić, Požeg Vancaš.
Rdeči karton: Horić (35.), Požeg Vancaš (79.).

Članki iz rubrike