Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
0 25.05.2015 08:59:01

Veselo le na dekliščini

Nikola Miljković
Malo ljudi je prišlo pozdravit pokalnega zmagovalca, ki mu je bitka s Celjem pričakovano pobrala nemalo moči. In zato gladka zmaga Rudarja ne preseneča.

Scenarij, ki se je uresničil, se je napovedoval že pred tekmo. Koprčani, za katerimi so dnevi glasnega in napornega slavja, niso bili dorasel tekmec Rudarju. Velenjčani so na Bonifiki zabili tri gole in povsem zasluženo visoko zmagali.

Sicer bi bilo morda drugače, če se sodnik Mitja Žganec ne bi odločil, da želi biti v središču pozornosti. Pri izidu 0:1 je tako razveljavil povsem regularen zadetek domačih (piskal je prekršek nad vratarjem Matjažem Rozmanom, v katerega pa se je zaletel kar njegov soigralec!), Domnu Črnigoju je pokazal rumeni karton za simuliranije, ki ga je videl samo on, hkrati pa je ob koncu prvega polčasa zaradi prigovarjanja izključil Jako Štromajerja.

No, toda na končni razplet vendarle ni vplival. Kot rečeno, Rudar je bil boljši, predvsem bolj svež, tudi ko v gosteh zabiješ tri gole (pod enega se je podpisal Dalibor Radujko, nekoč celo kapetan Kopra), ti nihče ne more očitati, da si slavil nezasluženo.

rudar koper nm 51
"Šli smo pozno spat, zato smo bili malce utrujeni," je kljub porazu po tekmi v smehu dejal kapetan Kopra Ivica Guberac in pristavil: "Porazi niso prijetni, toda tega bomo res hitro pozabili." Tudi Štromajer se verjetno ne bo dolgo obremenjeval. Že po koncu tekme je nasmejan stopil pred fotografske objektive, družbo mu je pri tem delala zaročenka Eliza.


Slednja se je skupaj s prijateljicami odločila za zanimivo potezo – dekliščino pred bližajočo se poroko je organizirala kar na stadionu Bonifika. Toda prepričani smo, da rdeči karton njenega bodočega moža razpoloženja vseeno ni pokvaril.

No, Štromajerja bo glava bržčas nekoliko bolj zabolela, ko bo svoje delo opravil disciplinski sodnik. Preklinjanje sodnikov pač ni nekaj, kar bi bilo v nogometu dobrodošlo ...

Galerija

Članki iz rubrike