zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

nu
nu
0 15.08.2015 15:25:13

Volaš z jasnim sporočilom Šimundži

Drago Wernig - TAKA
Dalibor Volaš je kaznovan in premeščen v drugo ekipo, športni direktor Zlatko Zahović je že pred časom dejal, da lahko 28-letni napadalec zapusti klub, a on se ne predaja.

Primorski nogometaš, za katerega sta tako Šimundža kot Zahović dejala, da ima višek kilogramov, pridno trenira z B ekipo Maribora, za katero igra tudi pripravljalne tekme. Druga ekipa vijoličastih, ki bo tudi v naslednji sezoni igrala v 3. ligi sever, je imela ta teden na sporedu dva prijateljska obračuna. 

Najprej so se varovanci Marka Lešnika v četrtek pomerili s katarskim Al Kharaitiyatom, ki ga s klopi vodi Amar Osim, sin Ivice Osima, in slavili z 2:1. Oba zadetka za vijoličaste je zabil Dalibor Volaš. 



V soboto so imeli Mariborčani še eno pripravljalno tekmo, tokrat proti slovenskemu nižjeligašu Brunšviku, ki so ga ugnali s kar 5:0. Znova je bil v glavni vlogi Primorec, ki je za drugo ekipo Maribora zabil prve štiri gole. A to še ni vse, Volaš je bil udeležen tudi pri petem zadetku, ki ga je Rok Taneski dosegel prav po podaji Volaša. 

Ni kaj, 28-letni napadalec je z zadnjima predstavama poslal jasno sporočilo strategu prvega moštva Anteju Šimundži in kdo ve, če se ne bo 44-letnemu trenerju že jutri na velikem derbiju kolcalo po odličnem napadalcu.

Članki iz rubrike