zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

jure-podjavoršek, mojster, delovna-akcija, otroci, družina Njena.si

Mojster Jure o vzgoji otrok: V življenju se bodo ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

nu
nu
0 24.08.2015 17:15:41

Pri Olimpiji sklenili dogovor z obetavnim mladeničem

Grega Wernig
Obetavni, napadalno usmerjeni vezist Jakob Novak je podpisal svojo prvo profesionalno pogodbo z NK Olimpija Ljubljana, ki velja do 30. 6. 2018.

Sedemnajstletni mladinec zeleno-belih je po besedah generalnega direktorja kluba Ranka Stojića velika naložba za prihodnost: "Če ne bi verjeli v Jakobove zmožnosti, da bo nekega dne postal odličen nogometaš, ne bi podpisali dolgoročne pogodbe. V klubu smo zelo zadovoljni z njegovim vedenjem, pristopom in nadarjenostjo. Sicer pa ga poznam še iz slovenske kadetske izbrane vrste, v kateri je prikazal odlične igre. Predvsem na letošnjem EP-ju do 17 let v Bolgariji. Sodelovanje z njegovima staršema in zastopnikom je na najvišji možni ravni, tudi predsednik Milan Mandarić pozdravlja to potezo in se pridružuje mnenju, da gre v primeru Jakoba Novaka za velik potencial, katerega ob pravilnem ter kakovostnem delu čaka odmevna kariera."


Ob prihodu novega trenerja Marijana Pušnika se je Novak iz mladinskih vrst preselil v člansko, v kateri je debitiral na uvodnem obračunu z Gorico, 18. julija 2015 v Stožicah, ko so zmaji s 4:1 prepričljivo odpravili danes vodilno moštvo PLTS.

"S podpisom pogodbe se mi je izpolnila velika otroška želja. Zaigrati v zeleno-belem dresu je nekaj največjega, kar si lahko mlad slovenski nogometaš želi. Zdaj je vse na meni, da se z odrekanjem, napornim delom in pristopom izborim za minutažo v članskem moštvu. Zavedam se, da je konkurenca znotraj ekipe velika, vendar če ne bi verjel v lastne zmožnosti, pogodbe zagotovo ne bi podpisal. Veseli me, da bom še naprej član zelo uspešnega in kakovostnega moštva," pa je ob podpisu pogodbe z zmaji dejal Jakob Novak.

Članki iz rubrike