sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

gabriela anamaria goltes Ekipa24.si

Dončićeva Anamaria spet 'topi srca'! Srček in ...

nu
nu
0 29.09.2015 11:52:43

Celjani z novim igralcem in športnim direktorjem

Grega Wernig
Iz vodstva štajerskega prvoligaša so sporočili, da so našli zamenjavo za športnega direktorja Ambroža Kranjca, hkrati pa so v klub pripeljali tudi novega nogometaša.

Nov športni direktor Celja ni nikakršno presenečenje, to, kar se je v zadnjih tednih na veliko šušljalo, se je na koncu tudi uresničilo in izjemno pomembne ter zahtevne vloge se je lotil legendarni nogometaš grofov Sebastjan Gobec

"Prvi kratkoročni cilj, ki smo se ga s strokovnim štabom v zadnjih tednih po spremembah v klubu že intenzivno lotili, je rezultatska konsolidacija kluba. Čim prej želimo izboljšati naš položaj na lestvici, ob tem pa seveda ne bomo zanemarili niti igralskega razvoja moštva," je dejal Gobec, ki je že pljunil v roke in podpisal pogodbo s prvim nogometašem. 


Vsaj do konca sezone bo namreč za grofe igral tudi 22-letni Hrvat Marko Pajač, ki je bil nazadnje član Videotona, pred tem pa je igral za Radnik Sesvete, Lokomotivo in Varaždin, pred leti pa je bil tudi član mlajših selekcij hrvaške reprezentance. 

"O njegovi kakovosti smo se dodobra prepričali v minulem tednu, ko je treniral z našim moštvom. Gre za mladega, a hkrati že izkušenega nogometaša, ki lahko igra na različnih igralnih mestih, v svoji karieri pa je tudi član vseh mlajših hrvaških reprezentančnih selekcij. Verjamem, da lahko pomaga našemu moštvu in da bo tudi sam v Celju naredil korak naprej na svoji nogometni poti," je o novi okrepitvi povedal Gobec. 

Dodajmo še, da se je Pajač v Celje preselil kot prost igralec, na dresu pa bo nosil številko 19.

Značke: celje, gobec, pajač

Članki iz rubrike