nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

1715284723-172a1604-1715284697347 Necenzurirano

SD želeli rubiti vilo na Levstikovi. Han: ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Gorski zdravnik Revija Stop

»Dr. Gruberja so Slovenci vzeli za svojega«

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
0 22.10.2015 08:36:24

Trener Olimpije Pušnik po remiju s Celjem ni skrival razočaranja

alesfevzer.com
"Nekateri so bili z glavami drugje," je bil po tekmi s Celjem razočaran trener Olimpije Marijan Pušnik.

Prva četrtfinalna tekma slovenskega pokala med Olimpijo in Celjem se je končala po željah gostov. Ti so namreč ostali neporaženi, in to na stadionu, na katerem so ob zadnjem prvenstvenem obisku prejeli kar šest golov. Čeprav so zmaji zaigrali v precej spremenjeni postavi, saj so nekateri počivali tudi zaradi sobotnega večnega derbija z Mariborom, pa trener Marijan Pušnik po tekmi ni skrival razočaranja nad tistimi, ki so dobili priložnost za dokazovanje.


"Kljub temu, da smo se zelo resno skozi ves teden pripravljali na tekmeca, pravega učinka tokrat ni bilo. Nekateri so me zelo razočarali s svojim pristopom, zato sem v nadaljevanju preprosto moral reagirati in v igro poslati Šporarja, Hentya in Kronavetra, pa čeprav jih nisem želel obremenjevati pred sobotnim derbijem. Na drugi strani čestitam Celju za dobro igro in končni remi, ki pa še ni usoden za nas, saj nas čez teden dni čaka povratno srečanje na Areni Petrol," je po remiju z 2:2 misli strnil koroški strokovnjak.

"Bili smo premalo agresivni v dvobojih ena na ena, premalo natančni pri oddajanju žog in posledično nenevarni za nasprotnikova vrata. Očitno so bili igralci z glavami nekje drugje, verjetno je vso to dogajanje okrog sobotnega derbija na nekaterih pustilo večje posledice, kot bi si mislil. Pa vendar bi morali pokazati bistveno več za zmago proti moštvu, ki si niti pod razno ne zasluži trenutnega položaja na prvenstveni razpredelnici," je še pristavil prvi mož zeleno-belih iz Ljubljane.

Članki iz rubrike