sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
0 18.11.2015 09:00:00

Olimpija ima novega direktorja

SPS
V pričakovanju večnega derbija se je zeleno-belim pridružil Branko Kuzmič.

Marijan Pušnik in njegovi izbranci se pripravljajo na sobotni večni derbi, živahno je tudi v klubskih pisarnah ljubljanskega prvoligaša. Olimpija se je kadrovsko okrepila z novim poslovnim direktorjem, odgovornega dela se je lotil Borut Kuzmič. Gre za 45-letnega ekonomista, ki se lahko pohvali z bogatimi izkušnjami na področju vodenja večjih podjetij, med katerimi je zadnjih šest let v vlogi direktorja vodil enega največjih poslovno-počitniških hotelov, Ranko Stojić se bo poslej posvetil zgolj športnemu delu.

KUZMIČ: NEMOGOČE SE JE BILO UPRETI


"Na področju operativnega vodenja raznih poslovnih subjektov in kolektivov imam za seboj 18-letne delovne izkušnje. Med drugim sem deloval tudi v športnih društvih oziroma kolektivih. Eden takšnih je Košarkarski klub Portorož, ki mi je nedavno ponudil funkcijo v upravnem odboru kluba, a sem moral omenjeno povabilo zaradi izziva, ki se mu je bilo nemogoče upreti, vljudno zavrniti. Biti del uspešno zastavljene zgodbe pri NK Olimpija Ljubljana je zagotovo največji izziv v moji karieri. S pomočjo predsednika Milana Mandarića, športnega direktorja Ranka Stojića in ostalih deležnikov bom storil vse, kar je v moji moči, da bo sleherni Ljubljančan ponosen na svoj klub. Vsekakor bo potrebno zavihati rokave, saj nas čaka ogromno dela," je ob imenovanju na položaj poslovnega direktorja kluba dejal Borut Kuzmič.

MANDARIĆ: POSLOVANJE DVIGNITI NA VIŠJO RAVEN
Predsednik zmajev Milan Mandarić je izrazil zadovoljstvo nad prihodom nove okrepitve na poslovnem področju: "Kot predsednik kluba si želim, da bi v doglednem času poslovni del dohitel odlične dosežke našega moštva. Če želimo postati stalnica v vrhu slovenskega klubske ga nogometa in obenem Olimpiji vrniti nekdanji ugled tudi v evropskem merilu, bomo morali poslovno področje delovanja kluba dvigniti na precej višjo raven. Verjamem, da nam lahko o z napornim in kakovostnim delom ter ob pomoči izkušenih poslovnežev kot je Borut Kuzmič to tudi uspe."

Članki iz rubrike