benifer Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000 Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

Komplet za trening Ekipa24.si

Šik po francosko s slovensko noto

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

ro
ro
0 30.12.2015 20:20:50

Koper: Dogaja se nekaj velikega. Zelo velikega!

Nikola Miljković
Po jesenskem viharnem obdobju, ki je napovedovalo še hujše nevihte, kot smo jim bili priča, so se razmere na Bonifiki umirile. Novo vodstvo kluba je pljunilo v roke, treba je sestaviti nov organizacijski ustroj in nov igralski mozaik.

"Zelo dobro se zavedamo spoznanja, da moramo okrepiti igralsko zasedbo, in verjemite mi, da smo se posla lotili zelo zagnano. Menim, da nam gre kar dobro. Za zdaj lahko razkrijem, da smo s šestimi, sedmimi nogometaši že dogovorjeni o vseh podrobnostih sodelovanja. Pravzaprav ni več nobenega dvoma o tem, da bodo zaigrali v dresu našega kluba, hkrati pa si prizadevamo, da bi v svoje vrste privabili še tri ali štiri igralce. V mislih imam močna, zveneča imena," nam je v dnevih pred božičem zaupal športni direktor Kopra in pristavil, da v klubu predvidevajo, da bi vse zimske okrepitve predstavili 11. januarja, ko bodo Slavko Matić in njegovi varovanci začeli priprave na spomladanske izzive. Kot smo že poročali, bosta med njimi skoraj gotovo tudi Albert Riera in Zlatan Muslimović, s katerima je srbski strokovnjak sodeloval že v Halozah.

Danes smo znova "preverili utrip" koprskega športnega direktorja. V prvi vrsti nas je zanimalo, ali je morda kaj novega z napovedanimi zvenečimi imeni. "Delamo, trudimo se," je bilo kar nekaj časa vse, kar je bil pripravljen povedati. Tudi številna dodatna vprašanja dolgo niso dosegla namena, ampak očitno jih je bilo dovolj, da se je Dušan Petković naposled vsaj nekoliko omehčal. "Da, nekaj se dogaja," je razkril snovalec kadrovske politike na Bonifiki. Kako velikega? "Zelo velikega," je odvrnil nekdanji igralec OFK Beograda, Mallorce, Yokohame F. Marinos, Wolfsburga, Nürnberga ter moskovskih Spartaka in Saturna. "Ampak več vam res ne morem povedati. Ne smem, je prezgodaj. Saj veste, kako je v tem poslu, hitro se kaj lahko zaplete, je pa dejstvo, da nekaj kuhamo. Da smo nekaj dobili v lonec, jed je že začela rahlo vreti. Počasi brbota, zdaj jo moramo na pravi način še zaključiti," je bil slikovit Dušan Petković. Kdaj naj bi bil koprski silvestrski brodet pripravljen za postrežbo, si ni drznil napovedati ...

Članki iz rubrike