pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Poroka na prvi pogled: Markove navade ...

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

STA
STA
0 11.01.2016 12:22:11

Nikolić: Vrniti naslov v glavno mesto, v klub z največjo tradicijo

alesfevzer.com
Novi trener Olimpije Marko Nikolić je na današnji novinarski konferenci zmajev prvič spregovoril pred sedmo silo v svoji novi vlogi.

36-letni srbski strokovnjak, ki je v svoji karieri v Srbiji vodil Rad, Vojvodino in Partizan, je pred začetkom svoje nove avanture zelo optimističen.

"Kar je presodilo, da se pridružim Olimpiji, so ambicije kluba, da se bori za naslov prvaka, da igra neko vlogo v Evropi. Imamo velik izziv, da naslov prvaka vrnemo v glavno mesto, klubu z največjo tradicijo. Klubu, ki ima vojsko navijačev. Več navijačev, kot vsi ostali slovenski klubi skupaj. To so obveze, ki so pred nami," je povedal za uvod Nikolić. 

"Zelo pomembna je podpora navijačev. Ne meni, ampak igralcem. Ve se, da igralci, ki imajo štiri, pet, šest, sedem tisoč gledalcev za sabo, dajo maksimum, kar ga lahko. Zelo pomembno je, da skupaj kreiramo tako ozračje, da pridemo do cilja, ki je vrnitev pokala prvaka v glavno mesto," je še dodal. 

"Dobili smo mladega trenerja, a z veliko izkušnjami, nogometnim razumevanjem. Prepričan sem, da prinaša posebno dimenzijo, ki jo Olimpija potrebuje. Pomembno je, da smo dobili človeka, ki lahko nadaljuje doslej nastavljeno delo," pa je o ustoličenju novega stratega dejal predsednik Olimpije Milan Mandarić.

Članki iz rubrike