nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
0 08.02.2016 20:33:14

Tavares dvakrat, Mendy enkrat

Drago Wernig - TAKA
Mariborčani boljši od zasedbe s Koševa.

Vijoličasti so odigrali prvo prijateljsko tekmo na osrednjem delu priprav v Beleku. Varovanci trenerja Krunoslava Jurčića so merili moči s Sarajevom in čeprav niti po naključju niso blesteli, so aktualnega prvaka Bosne in Hercegovine, ki je po prvem delu prvenstva na petem mestu na lestvici, premagali s 3:1 (2:1).

kabha dw
Drago Wernig - TAKA
Dvoboj je vsekakor zaznamoval tudi prvi nastop Rodriga Defendija v mariborskem dresu, sicer pa se je z dvema goloma najbolj izkazal Marcos Tavares (2, 43), enkrat je bil uspešen Jean-Philippe Mendy (71). Edini gol za Sarajevo je dosegel Haris Duljević, ki je po slabe pol ure igre realiziral najstrožjo kazen. 


ŠME V BOLNIŠNICO
V 80. minuti so Štajerci ostali brez poškodovanega Denisa Šmeja, ki je v dvoboju v kazenskem prostoru dobil močan udarec v nos in prepeljali so ga v bolnišnico. Ker so preostali igralci že odšli v slačilnico, je hrvaški strokovnjak na klopi vijoličastih priložnost ob desni stranski črti namenil vratarju Matku Obradoviću, na štoperski položaj se je preselil Aleš Mertelj, do konca obračuna se izid ni več spremenil.

bajde dw
Drago Wernig - TAKA
Maribor se je predstavil v postavi Handanović, Hodžić (od 67. Mertelj), Šuler (od 67. Šme, od 85. Obradović), Defendi (od 46. Rajčević), Janža (od 67. Viler), Filipović (od 67. Dervišević), Kabha (od 67. Rahmanović), Vršič (od 67. Sallalich), Ibraimi (od 67. Ahmedi), Tavares (od 67. Mendy), Bajde (od 67. Bohar).

Članki iz rubrike