902746_105-uta-sd Svet24.si

Odvetnica o parkirnem kaosu v Idriji: Vse kazni so...

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

1715359556-dsc04278-1715359333876 Necenzurirano

"Logar je zamudil svoj trenutek. Tudi za ...

1711367003-dsc04094-1711366985898 (1) Reporter.si

Piše se leto 2025, za predsednika SDS kandidira ...

cene prevc pm Ekipa24.si

Ne le Nika Vodan, še ena sanjska poroka v ...

alex volasko Njena.si

Alex Volasko in Lara o svoji zvezi: Ljubezen je ...

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

nu
nu
0 17.02.2016 16:33:44

Marko Nikolić: Moramo še počakati, a trenutno sem zelo zadovoljen

Grega Wernig
Mladi srbski strokovnjak Marko Nikolić, ki je pred tedni sedel na klop Olimpije, svoje moštvo vneto pripravlja na nadaljevanje sezone.

Novopečeni trener Olimpije je z vstopom v predzadnji teden priprav spregovoril za klubsko spletno stran in se razgovoril o stanju v ekipi, jasno pa je pojasnil tudi cilje zeleno-belih, ki kljub presenetljivi prodaji Ezekiela Hentyja ostajajo izjemno visoki. 

"V ponedeljek smo prešli na t. i. tekmovalni ritem, kar pomeni, da bomo do tekme s Koprom postopoma spuščali intenzivnost treningov. Sedaj so v ospredju piljenje taktičnih zamisli, uglaševanje linij ter uigravanje novincev v moštvo," je začel pogovor Marko Nikolić



Srbski strokovnjak je ocenil zdravstveno stanje v moštvu, s katerim je lahko več kot zadovoljen: "Malce moramo še počakati, toda v tem trenutku sem zelo zadovoljen z zdravstvenim stanjem igralcev. S profesionalnim odnosom do dela, preventivnimi ukrepi in skrbjo za svoje telo so se izognili morebitnim poškodbam, kar trenerjem predstavlja eno skrb manj v pripravi na trening in tekmo. Manjše težave ima le Sandi Ćoralić, ki toži nad bolečinami v zadnji stegenski mišici." 

Olimpijo pred nadaljevanjem sezone čaka še zadnja prijateljska preizkušnja. Generalko bodo zmaji opravili proti Terekom iz Groznega. "Tekma s Terekom bo več kot pravšnji preizkus pred začetkom spomladanskega dela. Poskušali bomo izvesti čim več stvari, ki jih uigravamo od uvodnega dneva priprav," je dejal Nikolić in se dotaknil tudi ciljev Olimpije: "Kot sem že dejal, z vsakim dnem napredujemo v vseh segmentih igre. In ne glede na določene spremembe, ki so se zgodile v zadnjem času, cilji niso nič manj ambiciozni. Zdravi, motivirani in odločni gremo v boj za največjo stvar."

Članki iz rubrike