sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

samir handanovic 24 pm Ekipa24.si

Nova služba za Samirja Handanovića! Nekdanji ...

nu
nu
0 25.03.2016 13:14:07

Naslednji najstnik iz vrst Olimpije s profesionalno pogodbo

NK Olimpija
Olimpija je podpisala profesionalno pogodbo še z enim nadarjenim nogometašem.

Milan Mandarić in Ranko Stojić sta po koncu zimskega prestopnega roka še dodatno zavihala rokave in svojo pozornost v veliki meri usmerila tudi v mladinsko pogon. Slednji bo v prihodnjih tednih in mesecih doživel nemalo sprememb, vse v upanju, da bi v prihodnje v šoli Olimpije "diplomiralo" precej več kvalitetnih nogometašev kot doslej. Že zdaj se sicer v Ljubljani kali kar nekaj obetavnih mladeničev, eden takšnih je tudi Matevž Turkuš, ki je bil za dobre igre v zadnjem času nagrajen s prvo profesionalno pogodbo v svoji karieri.

Najstnik je k zeleno-belim prišel iz Prevalj, kjer je bil član nekdanjega prvoligaša Korotana in kjer je svojo kariero med drugim začel tudi reprezentančni napadalec Roman Bezjak - strelec edinega zadetka na zadnji prijateljski tekmi med Slovenijo in Makedonijo.



"Podpis prve profesionalne pogodbe so sanje vsakega mladega nogometaša. Zavedam se, da s tem še nisem ničesar dosegel, čaka me še veliko trdega dela. Moj velik cilj in želja je zaigrati v članskem moštvu NK Olimpija. Upam, da se bom treningom članske ekipe pridružil že jeseni, zares bi bil srečen, če dobim to priložnost. Potem pa me čaka zgolj in samo garanje, da dokažem svoje kvalitete," pravi 16-letni kadetski reprezentant, ki je v tej sezoni v kadetski ligi zabil 12 golov.

Športni direktor zmajev Ranko Stojić je dodal: "Podpis profesionalne pogodbe je priznanje za najbolj talentirane fante, klub jim s tem pokaže zaupanje in pričakujemo, da nam bodo to zaupanje povrnili. V prvih šestih mesecih smo se posvetili predvsem izgradnji prvega moštva, sedaj ogromno pozornosti namenjamo tudi mladinski šoli, želimo dvigniti nivo šole, izboljšati način dela ter ustvariti in nogometno vzgojiti še več takšnih talentov, kot je Matevž. Vsak podpis pogodbe mladega nogometaša je motiv tudi za ostale fante, s tem jim pokažemo, da imajo prihodnost v našem klubu."

Značke: nk-olimpija, plts

Članki iz rubrike