evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

super-par, indira-ekić, matic Njena.si

Indira Ekić potrdila, da bo postala mamica

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

gv
gv
0 12.04.2016 15:29:52

Volaš o Zahoviću: Bil je glavni krivec za moj položaj

Drago Wernig - TAKA
Dalibor Volaš je razkril, da je v preteklosti že občutil pritiske s strani športnega direktorja Maribora Zlatka Zahovića in se postavil v bran Agimu Ibraimiju.

Primorski napadalec Dalibor Volaš je pred časom navduševal v dresu Maribora, nato pa čez noč postal nezaželena oseba. Kot pravi, je športni direktor Maribora Zlatko Zahović pri tem odigral ključno vlogo, saj ga je nenapovedano in nepričakovano premestil v drugo ekipo.


Zdaj igra v Maleziji, nogometno dogajanje v Sloveniji pa kakopak še naprej podrobno spremlja. "Agim se je znašel v težki situaciji in ni mogel drugače. Postavil se je zase in za svojo družino. Strinjam se s to njegovo potezo. Javno je povedal in podkrepil svojo plat zgodbe," je za nogomania.com med drugim povedal Volaš in spregovoril še o svojih neprijetnih izkušnjah z Zahovićem.

"Ni prišlo do spora, nihče me ni žalil, niti moje družine, to moram priznati, le preko SMS sem izvedel, da moram naslednji dan začeti trenirati z B ekipo. Po tem, kar se mi je zgodilo, sem bil v slabem položaju, ker dolgo nisem igral. Vem, da je bil on glavni krivec za moj status. Vsi vemo, da on drži vse vajeti v klubu v svojih rokah."

Značke: volaš, maribor, zahovič

Članki iz rubrike