franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

gv
gv
0 29.04.2016 10:26:46

Iz arhiva: Kako Nejc Vidmar z Green Dragonsi navija za Olimpijo (video)

Grega Wernig
Nejc Vidmar ni nikoli skrival, da je velik navijač Olimpije, zdaj pa je postregel tudi z videoposnetkom, na katerem z navijaško skupino Green Dragons navija za omenjenega ljubljanskega prvoligaša.

Nejc Vidmar je deset let (med leti 2005 in 2015) branil mrežo Domžal, od začetka letošnjega let pa je član Olimpije. Kljub temu, da je igral za en klub, pa je dolgo časa obiskoval tekme in navijal za tekmeca iz domačega prvenstva.

Zdaj je to podkrepil z videoposnetkom in pojasnil, da je tekma iz julija 2009, ko je svoj debi v golu dočakal Jan Oblak, Olimpija pa prvo zmago po vrnitvi med prvoligaše. Strelca za zmaje sta bila takrat Senad Tiganj in Sebastjan Cimerotić.



"Da, velikokrat sem bil na tekmah kot navijač. Z mojo zadnjo, na katero sem šel kot navijač, pa je povezana zanimiva anekdota. Nogometna Olimpija se je ravnokar vrnila v prvo ligo, v drugem krogu je gostovala v Novi Gorici, kjer se je med strelce vpisal tudi Sebastjan Cimerotič, debitiral pa je Jan Oblak. Takrat sem šel na pot s prijatelji, in čeprav sem se poskušal kar najbolje zamaskirati, da me nihče ne bi prepoznal, me je nekdo vseeno posnel in je potem posnetek krožil med ljudmi. V Domžalah so me soigralci precej zbadali, zato sem ocenil, da bo zame vendarle bolje, če se bom v prihodnje vzdržal takšnih akcij. Imel sem osemnajst let, bil sem na pragu članske ekipe v Domžalah in postalo mi je jasno, da moram svoja čustva potisniti bolj ob stran. Kariero sem moral postaviti na prvo mesto. Sicer sem še hodil na tekme, a sem Olimpijo spremljal z navadnih, ne navijaških tribun. So bila pa moja navijaška leta prijetna in predvsem nepozabna. Vsekakor sem se znorel. Saj ne da bi se drenjal v prvih vrstah, držal sem se bolj zadaj, sem bil pa kar aktiven kot navijač, saj mi je Olimpija pomenila res veliko. In mi jasno še vedno," je v intervjuju za revijo Ekipa SN med drugim pojasnil vratar Olimpije.

Če se vam videoposnetek spodaj ne prikaže, potem sledite tej povezavi: https://www.facebook.com/489332321254786/videos/495154387339246/ .

Značke: vidmar, olimpija, vratar

Članki iz rubrike