boštjan-močnik 2 Svet24.si

Brigadir Boštjan Močnik: »Kdo pa bo pomagal, ko...

pgd-križe, pgd-tržič, požar-sebenje Svet24.si

Foto: Zagorela hiša v občini Tržič

1715253201-dsc9430-01-1715253168875 Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo ...

košček pl Reporter.si

Podjetje očeta Erike Žnidaršič dobilo 100 ...

cene prevc pm Ekipa24.si

Ne le Nika Vodan, še ena sanjska poroka v ...

cene prevc Njena.si

Poročni dan pri Prevcih: Cene in Julija postala ...

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

nu
nu
0 03.05.2016 11:41:53

Darko Milanič: Čutim, da mi igralci sledijo

Drago Wernig - TAKA
Trener Maribora Darko Milanič je v obširnem intervjuju za Dnevnik spregovoril o številnih temah, med drugim se je dotaknil tudi kritik, ki mu jih namenjajo navijači vijoličastih.

Povratnik na klop štajerskega ponosa je na začetku intervjuja povedal, da se mu zdi, da mu igralci sledijo, Zlatko Zahović je namreč poudarjal, da so Milaničevem predhodniku Krunoslavu Jurčiću nehali. "Čutim, da mi fantje sledijo tako, kot so mi že v mojem prvem obdobju. Koliko časa bomo potrebovali, da bodo te moje ideje idealne, je druga stvar," je dejal Milanič. 


Mariborski strateg se je dotaknil tudi navijačev. "Radi bi gledali Maribor, ki dominira od prve do zadnje minute. V desetih tekmah sem fante spoznal, več vem kot pred mesecem in pol, zato upam, da bomo lahko zaigrali v višjem ritmu," je povedal Milanič in pristavil: "Veste, ob svojem prvem letu v Mariboru sem doživel, da je bilo občinstvo lačno trofej, toda zelo tolerantno. Včasih smo brcnili v avt, pa ni bilo žvižgov. Ko nam zdaj zažvižgajo, ker podamo nazaj, moramo takoj vedeti, kako podati naprej, da se žvižgi sploh ne bodo dobro zaslišali. Ne smemo delati nekaj, česar nočemo. Ampak včasih moraš nazaj, da bi šel naprej. In potem bomo dobili aplavz."

Dotaknil se je tudi žvižgov: "Poglejte, saj vem, če sem naredil kaj narobe, toda žvižgi name ne smejo vplivati. Vsi delamo napake. Nekomu si simpatičen in ne veš, zakaj, nekomu si antipatičen in spet ne veš, zakaj. Prek tega moraš, tako je tudi v vsakdanjem življenju. Dati moram vse od sebe in zdravo. Ni mi pa vseeno, seveda ne."

Članki iz rubrike