sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000 Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

aretacija Ekipa24.si

Vklenjen v lisice! Policija po prometni nesreči ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

tacen kajak Ekipa24.si

Sava zalila del tribun v Tacnu! Močno deževje ni...

ro
ro
0 24.06.2016 14:35:27

Okrepitvi v LV: Vijoličasti številki 5 in 14 spet imata lastnika

Ljudski vrt
sta
Po Aleksu Pihlerju so Mariborčani v pričakovanju nove sezone v svoje vrste privabili še dva igralca.

Po selitvi Željka Filipovića na belgijsko prvoligaško prizorišče, kjer bo zaigral v dresu Mechelena, je bil marsikdo prepričan, da prihod Aleksa Pihlerja pomeni pravšnje nadomestilo za izkušenega Ljubljančana in da Mariborčani novih rešitev na sredini igrišča ne bodo več iskali. V preteklosti se je sicer veliko govorilo o "spogledovanju" vijoličastih z Blažem Vrhovcem. Da se bo skoraj gotovo preselil v Ljudski vrt, smo poročali tudi na naši spletni strani, toda ko se je otrok trinajstkratnih prvakov iz Zavrča vrnil domov, o tem roko na srce nismo bili več tako prepričani, kot smo bili pred tem.

vrhovec nm
Nikola Miljković
Vmes se je nenehno omenjalo tudi zanimanje Olimpije, ampak zdaj ni več nobenega dvoma o tem, kje bo slovenski reprezentančni vezist nadaljeval kariero. Blaž Vrhovec se bo iz knežjega mesta preselil v štajersko prestolnico, Zlatko Zahović se je v četrtkovem večeru z vodilnimi možmi celjskega prvoligaša dogovoril o vseh podrobnostih prestopa, danes so bile opravljene še zadnje formalnosti za njegovo realizacijo in uradno potrditev. Podpisal je triletno pogodbo in izbral dres s številko 5,  v katerem je do zdaj igral Željko Filipović.

sunny nm
Nikola Miljković
A to še ni vse, športni direktor Maribora je v "izložbi" Arene Petrol našel tudi zamenjavo za Jean-Philippa Mendyja, ki je postal novi član kitajskega prvoligaša Shijiazhuang Ever Brighta in na ta način dodobra osvežil klubski račun vijoličastih. Francoza bo nasledil 27-letni Nigerijec. Močan in hiter, kot je 29-letni napadalec senegalskih korenin. Pod Kalvarijo prihaja tudi Sunny Ogbemudia Omoregie. Oziroma na kratko Sunny, ki je v dveh sezonah v Celju odigral 62 tekem in dosegel 15 golov. Vijoličastim je prav tako obljubil triletno zvestobo, igral bo v "Mendyjevem" dresu številka 14.


Blaž Vrhovec in Sunny bosta na popoldanskem treningu na pripravah v Prekmurju že vadila skupaj z novimi soigralci.

Članki iz rubrike