rok snežič, Anita Peček Stramšak Svet24.si

Je Snežičeva nova partnerica res razvpita Dijana...

bakren žleb Svet24.si

Nepridipravi ukradli žlebove z mrliške vežice

panvita Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

Raiven Njena.si

Raiven navdušila Evropo in razvnela spletne ...

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

nu
nu
0 18.07.2016 10:51:21

Junak zmage Maribora: Najprej vprašanje in strah, potem kot v igrici

Drago Wernig - TAKA
Dare Vršič je bil najzaslužnejši za to, da je Maribor v novo sezono PLTS krenil z zmago.

Maribor se je dolgo časa mučil s Koprom, na koncu pa vseeno prišel do uvodne zmage v novi sezoni. Vijoličasti so edini gol na tekmi zadeli tik pred koncem, dejansko je Dare Vršič koprsko mrežo zatresel, ko se je iztekel celo sodniški podaljšek. Veselje je bilo posledično še toliko večje, Vršič pa je po tekmi priznal, da se je bal, da bo njegovi ekipi zmanjkalo časa za zadetek.


"Ko sem vmes vprašal sodnika, koliko še je do konca tekme, sem že imel pomisleke, ali bo ostalo dovolj časa. Toda verjeli smo, da bomo imeli še kakšno priložnost in na koncu dočakali eksplozijo čustev. Vesel sem, da sem lahko pomagal ekipi. Da je zmaga ostala doma in da gremo na pot v boljšem stanju kot bi odšli, če bi ostalo 0:0. Vemo, kaj nas čaka. Gremo v povratno tekmo povsem osredotočeni, verjamem pa, da bomo v teh dneh z dodatnimi analizami in delom na treningih temeljito pripravljeni prišli v Sofijo," je po tekmi v Ljudskem vrtu dejal Vršič.

Nekdanji nogometaš Olimpije je še dodal: "Ob zadetku smo nanizali akcijo kot v igrici (smeh). Uspela je in čim več takšnih si želim. Tako kot sodelovanja z Vilerjem, ki je na zelo visoki ravni glede najinih povezav. Vesel sem, da je ta skupna akcija botrovala k zadetku in zmagi. Spodkopana žoga? Ideja je nastala takoj. Že v prejšnji akciji, ko mi je Santi podal in sem imel priložnost, sem razmišljal v to smer. Prvič ni uspelo, drugič je nastala nova situacija, ko je bilo mogoče spodkopati žogo in odločil sem se, da poskusim tako izpeljati udarec. Vesel sem, lepo se je razpletlo."

Članki iz rubrike