900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 24.07.2016 08:29:12

Kdaj vrnitev poškodovanih zmajev?

Nik Kapun in Rok Kronaveter
www.alesfevzer.com
Olimpija je v drugem krogu slovenske lige dosegla drugo zmago, trener Rodolfo Vanoli pa še vedno ne more računati na vse svoje varovance.

Na seznamu poškodovanih so štirje nogometaši, za katere navijači zeleno-belih upajo, da se bodo čim prej vrnili v kader. Prva bosta to verjetno lahko storila Rok Kronaveter in Nik Kapun. Najboljši igralec prejšnjega prvenstva po zaceljeni poškodbi kolena odšteva dneve do vrnitve v polni trenažni proces, Kapun pa po zaceljeni poškodbi ahilove tetive prav tako že nekaj časa vadi po individualnem programu.

Ljubljenec pristašev Nejc Vidmar je prejšnji teden celil poškodbo rame v enem najbolj priznanih rehabilitacijskih centrov v regiji – v polikliniki terme Selce na Hrvaškem. S posebnimi vajami je krepil poškodovano ramo, zdaj je že spet v Ljubljani.

vidmar
Grega Wernig


Najdlje bo seveda odsoten Nemanja Mitrović, ki si je sredi maja strgal ahilovo tetivo in bil nato operiran. Steber obrambe Olimpije se je zdaj že znebil opornice, ki mu je pomagala pri hoji in izvaja terapije, s katerimi bo tetivo znova povrnil v prvotno stanje, nato pa sledi krepitev noge, ki je v času poškodbe izgubila precej mišične mase.

Članki iz rubrike