kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 27.07.2016 08:34:02

Elsner: Igralci me sprašujejo, ali je res kaj na tem

Arsen Perić
Slovensko nogometno prizorišče so precej razburkala namigovanja o tem, da naj bi Rodolfo Vanoli kmalu postal le še nekdanji trener Olimpije, po teh navedbah naj bi ga na vroči klopi nasledil Luka Elsner.

Namigovanja o tem, da Rodolfo Vanoli v zmajevem gnezdu naj ne bi bil trdno v sedlu, niso od včeraj. Že v pričakovanju 2. kroga kvalifikacij za ligo prvakov je bilo slišati, da bo njegova nadaljnja usoda menda odvisna od razpleta dvoboja s Trenčinom, a kljub slovesu Olimpije od mednarodnega prizorišča je italijanski strokovnjak »preživel« in ob koncu tedna vodil ekipo ob Kamniški Bistrici, kjer so aktualni prvaki po pričakovanjih z 2:0 ugnali Radomlje. Toda navijači nad podobo svojih ljubljencev vendarle niso bili pretirano navdušeni. Nekateri mediji so namigovali, da naj bi bilo kar nekaj nezadovoljstva tudi znotraj kluba, ob tem pa je nacionalni radio postregel z informacijo, da so Italijanu bojda zares šteti dnevi. Še več, po teh navedbah naj bi bil njegov naslednik že znan, po povratni tekmi z West Hamom v 3. krogu kvalifikacij za ligo Europa naj bi na vročo ljubljansko klop sedel aktualni domžalski strateg.


"To je popolnoma izmišljena zadeva, še zlasti zoprno je, da se pojavila ravno v tem trenutku. Za pripravo naše tekme nikakor ni dobrodošlo, igralci me sprašujejo, ali je res kaj na tem," se je uvodoma odzval Luka Elsner.

CELOTEN ČLANEK SI PREBERITE V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI EKIPE SN.

Članki iz rubrike