stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

gv
gv
0 26.08.2016 15:01:05

Črnic dokončno zapustil Domžale

Nikola Miljković
Kar se je že nekaj časa namigovalo, je zdaj dobilo tudi uradno potrditev.

Matic Črnic je že odigral zadnjo tekmo v dresu Domžal in se seli k Matjažu Keku Reko. To je nenazadnje potrdil tudi njegov zdaj že nekdanji klub.


"Kljub temu, da smo si želeli Matica obdržati v svoji sredini, po letošnjem poletju to realno ni bilo več možno. Skupaj smo dosegli nekaj res izjemnih stvari in za to se moramo Maticu iskreno zahvaliti. Zanimanja zanj in tudi ponudb ni manjkalo, vendar smo na koncu ostali zvesti svojim načelom in upoštevali željo igralca po prestopu na Hrvaško," je o sklenjenem dogovoru povedal športni direktor Matej Oražem.

Po Kenanu Horiću in Dejanu Trajkovskemu je Matic Črnic tretji od standardnih članov prvega moštva, ki je v poletnem prestopnem roku zapustil Domžale. Medtem ko je vrzel po odhodu kapetana zapolnil Denis Halilović, za ostala dva dvakratni državni prvaki še iščejo prave zamenjave: "Odšla sta dva reprezentanta in takšne odhode je izjemno zahtevno pokriti, saj si enakovrstnih zamenjav enostavno ne moremo privoščiti. Na žalost je vedno tako, da odidejo zgolj najboljši, vendar tudi pred letom in pol, ko sta Matic in Dejan prišla v klub, smo bili v podobni situaciji. Enako velja za vsak prestopni rok v zadnjih dveh letih, kar je davek uspeha na igrišču. Ves čas namenjamo sestavljanju mozaika za tekočo sezono in nekaj časa še imamo. Prepričan sem, da bomo v naših prizadevanjih uspešni." Je zaključil prvi kadrovnik dvakratnih slovenskih prvakov.

Značke: črnic, domžale, rijeka

Članki iz rubrike