mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Jure Bohorič
Jure Bohorič
0 29.08.2016 10:18:57

Koliko časa še? Tla pod Rodolfom Vanolijem so še kako nemirna

Arsen Perić
Bodo pri Olimpiji reprezentančni premor izkoristili za vnovično menjavo na trenerski klopi?

Potem ko je Olimpija izgubila še drugo zaporedno domačo tekmo, se je še okrepil glas tistih, ki že nekaj časa od Milana Mandarića zahtevajo spremembo na trenerski klopi. Na slednji sedi Rodolfo Vanoli, ki je maja sicer zmaje popeljal do naslova prvaka, toda s tem si ni kupil kaj prida veliko kredita. Ne glede na to, kolikšen je slednji bil, ga zdaj ni več, Italijan je hitro pokuril vsega. In zdaj dejansko stoji na sila nemirnih tleh, nezadovoljstvo uprave nad njegovim delom je po naših informacijah vse večje.

Dokler je imel nekdanji trener Kopra vsaj dobre rezultate, je Mandarić še nekako preslišal kritike na račun igre, toda zdaj, ko so zmaji v kratkem času doživeli dva boleča poraza, je menda tudi sam začel resno razmišljati o menjavi na klopi. Za zdaj je Vanoli še naprej trener Olimpije, a ni nemogoče, da bo že v kratkem prišlo do spremembe. V tem tednu naj bi se uprava sestala in pogovorila o tej pereči temi, po javnosti pa že kroži nekaj imen strokovnjakov, ki naj bi bili na seznamu želja Olimpije.


Želja zmajev je bil po naših informacijah spet tudi Krunoslav Jurčić, ki pa ni več prost, saj je dobil novega delodajalca v Turčiji. Omenja se tudi Roberta Pevnika, ki je v preteklosti že vodil Olimpijo, zdaj pa sedi na klopi Celja. Med kandidati naj bi bil znova tudi brezposelni Slaviša Stojanović, "ulica" omenja še Tomaža Kavčiča, ki pa je pred kratkim član strokovnega vodstva slovenske reprezentance.

Če bo Olimpija res menjala trenerja, bo zanimivo videti, ali se bodo zeleno-beli spet spomnili tudi na Luko Elsnerja. Slednji je pred pol leta že dobil ponudbo iz Stožic, a jo je zavrnil, mediji so ga z Olimpijo nato spet povezovali pred tedni, ko pa sta tako Elsner kot tudi Nenad Protega zavrnila možnost uresničitve takšnega scenarija.

"Ker je v minuli sezoni osvojil naslov prvaka, me je na neki način zadolžil, da smo podaljšali sodelovanje. Te možnosti (menjave, op. a.) ne izključujem. Naredil bom vse, da bo moja odločitev koristila klubu," je na spremembo na klopi v pogovoru za Dnevnik namignil Milan Mandarić.

Članki iz rubrike