kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

rb
rb
0 02.09.2016 17:41:44

Milanič: Z Mezgo nas čaka še kar nekaj dela

Drago Wernig - TAKA
Mariborski strateg Darko Milanič o tem, kakšno je stanje Dejana Mezge in kdaj bi lahko hrvaškega vezista znova videli na delu v vijoličastem dresu.

Po nadvse pomembni zmagi v Areni Petrol, s katero so vijoličasti umirili strasti in si zagotovili pravšnje ozračje med reprezentančnim premorom, je Darko Milanič svojim varovancem namenil prosta dneva. Ekipa se je znova zbrala v sredo, ko se je brez prevelikih pretresov končal tudi prestopni rok.

Mariborčani so si po uspehu v knežjem mestu privoščili krajši oddih, sredi tedna so se znova vrnili v delovni ritem z namenom čim bolje se pripraviti na prihajajoče izzive na domačem prizorišču. Mesec, ki se je začel, bo znova zelo naporen. "Drži, september bo spet poln tekem in tudi s tega vidika je premor dobrodošel. Smo pa takšnega ritma navajeni in prihajajočega cikla preizkušenj se iskreno veselim. Ekipa bo optimalno pripravljena, gremo z optimizmom naprej," poudarja Darko Milanič.

Prinesel nam bo kakovost
V teh dneh na treningih pod Kalvarijo ni reprezentantov, moštvu se bodo pridružili v začetku prihodnjega tedna, med igralci, ki so še posebej pod drobnogledom, pa je gotovo Dejan Mezga, ki se je nekoliko presenetljivo vrnil v klub, v katerem je doživljal zvezdne trenutke. Ni skrivnost, da pripravljenost međimurskega vezista ni na želeni ravni.

mezga dw
Drago Wernig - TAKA

"Z njim nas čaka kar nekaj dela, a to je logično, saj od maja ni bil v tekmovalnem ritmu. Ni več mlad, gre za izkušenega igralca, pri določanju obremenitev moramo biti previdni, pametni. Vsekakor pa je igralec, ki nam bo prinesel kakovost, ki jo je pokazal že v svojem prvem obdobju v Mariboru," je pristavil primorski strokovnjak na vijoličasti klopi.

Članki iz rubrike