nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
0 25.09.2016 10:04:14

Bodo vijoličasti tudi po Velenju večnim rivalom dihali za ovratnik?

Leta 2014 so Mariborčani iz naslova vstopnic prejeli skoraj 1,3 milijona, lani pa le še 335.000 evrov
Drago Wernig - TAKA
Olimpija je z zmago proti Radomljam prednost pred Mariborom povečala na pet točk, toda vijoličaste preizkušnja 11. prvenstvenega kroga še čaka, danes popoldne bodo gostovali v Velenju.

Namen trinajstkratnih prvakov je kristalno jasen, na stadionu Ob jezeru želijo nadaljevati niz uspehov in še naprej dihati za ovratnik večnim rivalom iz prestolnice. "Moramo biti v top podobi, res najboljši, kar je mogoče, da bi nadaljevali z osvajanjem točk. Ob tem pa nasprotniki vedno vidijo dodaten izziv proti nam, tega se moramo zavedati in imeti pristop kot v zadnjem obdobju," pravi trener Darko Milanič.

Za njegovo ekipo je nekaj uspešnih preizkušenj. "Fantje dobro delajo, popravljamo se iz tekme v tekmo in naredimo manj nam znanih napak. Ne tistih, ki sodijo med tehnične, v sprejemu ali podaji, ampak tistih, ki prinašajo rezultat. Veseli, da imajo fantje veliko energije, igrajo napadalno, kombinatorno ter zadevajo. Zdaj bo pomembna tudi psihološka priprava. Zvrstilo se je veliko tekem v nizu, vmes smo porabili precej energije, a je bilo od srede dovolj časa za obnovo moči. Morda bomo posegli tudi po kakšni spremembi v moštvu, da bi bili na želeni ravni in da bi uresničili cilj, imenovan nove tri točke," je povedal primorski strokovnjak, ki bo znova imel na voljo tudi izkušenega koroškega branilca: "Šuler je moral izpustiti tekmo v sredo, potem tudi četrtkov trening, a je od petka z nami in se vrača med kandidate za nastop. Hotić še ni okreval, tako da ne bo med potniki v Velenje. Tako kot Rajčević, ki ga bomo morali nekaj časa še počakati."

Članki iz rubrike