Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

muk
muk
0 26.09.2016 16:53:29

Krefl: Popolnoma zasluženo smo na vrhu

alesfevzer.com
Olimpija je pod vodstvom Luke Elsnerja še naprej stoodstotna, v štirih tekamh so zabeležili prav toliko zmag in zdaj so se zmaji utrdili na vrhu lestvice.

»Ne glede na malce slabši uvod v sezono, ko z igrami nismo navdušili, smo kljub vsemu popolnoma zasluženo na vrhu prvenstvene razpredelnice. Rezultatsko smo bili sicer uspešni že prej, toda raven igre se je občutno izboljšala. Stvari se počasi, a vztrajno postavljajo na svoje mesto, ob tem pa je potrebno poudariti, da se je celotno moštvo po menjavi na trenerski klopi zelo dobro odzvalo. Menim, da nam je sistem igre, ki ga goji Luka Elsner, veliko bolj pisan na kožo. Toda v naši igri obstaja še veliko rezerv, za kar verjamem, da jih bomo znali izkoristiti v nadaljevanju sezone,« pravi levi bočni branilec Aljaž Krefl, ki po lanski poškodbi na večnem derbiju v Mariboru še ni povsem ujel ritma.

»Ne skačem ravno od veselja glede trenutne forme, vendar bo tudi ta veliko boljša, ko bom povezal nekaj tekem zapored. Sicer pa, ničesar ne želim prehitevati, konkurenca v moštvu je močna, zato je potrebno potrpežljivo čakati na svojo priložnost. Zaenkrat se dobro počutim, imam pa tudi sam v svoji igri še ogromno rezerv,« še dodaja 22-letni nogometaš zeleno-belih, ki si seveda želi zmagoviti niz nadaljevati tudi v Krškem. »V Krškem nam zagotovo ne bo lahko. Vidimo, da je vsaka tekma zelo zahtevna, če se je ne lotiš na pravi način. V nedeljo bomo iskali novo zmago, s katero bi nadaljevali niz neporaženosti, obenem pa bi si zagotovili prepotreben mir pred velikim derbijem z Mariborom.«

Članki iz rubrike