Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Jure Bohorič
Jure Bohorič
0 30.09.2016 08:22:10

Pod Kalvarijo kalvarija Svena in Amirja Karića: Sin suspendiran! Legenda brez službe?

Potem ko je Maribor v pretekli sezoni doživel kar nekaj takšnih in drugačnih pretresov, ki so dodobra zamajali temelje tamkajšnjega kluba, se je še pred kratkim zdelo, da so vijoličasti v jesen vstopili spokojno, mirno in brez razloga za kakršnokoli zaskrbljenost.

Toda v štajerski prestolnici vse le ni tako mirno, kot se zdi na prvi pogled. Potem ko se je prah po razvpiti aferi Agim Ibraimi šele dobro polegel, se je pod Kalvarijo začela pisati nova zgodba, ki glavnim akterjem štajerske nogometne pravljice, če se seveda sploh še lahko izrazimo tako, nikakor ne more biti v ponos.

Gre za zgodbo o vnovičnem brezpredmetnem merjenju moči med nadrejenim(i) in podrejenim(a), gre tudi za nadaljevanje zgodbe o tem, kako je lahko nekdo še danes več kot zaležen, že takoj jutri pa zaradi takšnega ali drugačnega razloga izbočen kot največji nebodigatreba. Marsikdo bi ob tem dodal: to je tudi mobing, nedovoljen pritisk, že skorajda izsiljevanje. 

Kot smo izvedeli, je Maribor včeraj suspendiral Svena Karića Šoštariča, v ne ravno zavidljivem položaju pa je tudi njegov oče in nekdanji slovenski reprezentant Amir Karić. Zakaj?

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE SAMO V PETKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO LAHKO PO NIŽJI CENI OD TISTE V FIZIČNI TRAFIKI KUPITE TUKAJ.

Značke: amir, karić, maribor, sven, plts

Članki iz rubrike