sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

nkbm_bobo Reporter.si

Poraz NKBM: z diletantsko tožbo hotela ...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Sta Olga in Bogdan res še vedno par?

tacen kajak Ekipa24.si

Sava zalila del tribun v Tacnu! Močno deževje ni...

dm
dm
0 02.10.2016 15:03:05

Čudaški in nepojasnjen nastop Milaniča na novinarski konferenci

Drago Wernig - TAKA
Vijoličasti so včeraj v Ljudskem vrtu prišli do zmage nad Domžalami, tekma pa je imela tudi tretji polčas, na katerem je "blestel" strateg vijoličastih Darko Milanič.

Če smo bili v zadnjem času navajeni, da je Primorec velikokrat užaljeno reagiral na kakšno vprašanje, ki mu ni bilo po godu, je tokrat šel še korak naprej. V slogu svojih vijoličastih sodelavcev, na čelu s "šefom" ZlatkomZahovićem, ki se izogibajo kakršnim koli medijskim aktivnostim in dajanju izjav, je tokrat DarkoMilanič priredil čudaški in nepojasnjen nastop na novinarski konferenci po tekmi. 

Namesto, da bi podal svoje videnje izjemno pomembnega dvoboja, ki so ga za nameček Mariborčani dobili, se je kljub temu, da ni bil od nikogar izzvan, odločil, da tega ne bo storil. 

"Kar se tiče tekme, tokrat ne bom dajal komentarjev. Vam bom pa povedal eno zelo pomembno novico. Zame osebno, za moštvo, za klub, pa jasno tudi za vas in za naše navijače. Marcos Tavares je podpisal novo dveletno pogodbo, še dve leti bo tako uspešno kot do zdaj vodil to moštvo. Jaz na čelu ekipe sem zelo ponosen, da se je to zgodilo. Hvala," je dejal Milanič, vstal in odkorakal iz konferenčne sobe. 

Zakaj se je Primorec odločil za takšno potezo, ni jasno, morda je bilo vse skupaj povezano z žvižgi in kletvicami iz tribun, ki so bile proti njemu usmerjene že po slabih 10 minutah dvoboja, ko je bil Maribor videti tako nebogljen, kot že dolgo ne. 

Značke: milanič, maribor

Članki iz rubrike