Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
0 28.10.2016 08:15:16

Zakaj ni igral Rok Kronaveter: Kazen? Poškodba? Ne, nekaj drugega

www.alesfevzer.com
Olimpija se je v sredo v polfinale pokala prebila brez pomoči Roka Kronavetra.

V pretekli sezoni je bil njen najboljši strelec, v sredo ga sploh ni bil v kadru. Rok Kronaveter svoji Olimpiji ni pomagal do visoke zmage nad Aluminijem, ker ga ni bilo niti na klopi, so se med gledalci hitro pojavila vprašanja, zakaj je tako. Je bil morda "kaznovan" zaradi skromnih predstav v zadnjem času? Ne nazadnje je Luka Elsner po tekmi z Rudarjem poudaril,"da potrebuje igralce, ki bodo dali vse za to ekipo". Ali pa mu je ponagajala poškodba? Trener zmajev je po tekmi razkril, da ne drži ne prvo ne drugo, razlog je bil drugačen.


"Moramo paziti nanj," je začel Luka Elsner in nadaljeval: "Težava z Rokom je, da poleti ni veliko sodeloval pri pripravah, dejansko jih sploh ni imel. Zato mu zgoščen ritem povzroča določene nevšečnosti, ima problem, ko mora odigrati več tekem zapovrstjo v kratkem času. Danes je treniral, toda v soboto nam bo že na voljo."

Na tekmi z Domžalami se bo torej Mariborčan predvidoma vrnil v kader, ali tudi v prvo enajsterico, pa je zanimivo vprašanje. Vezna linija je v Kidričevem delovala precej bolje kot na nekaterih preteklih tekmah, če bo Elsner vztrajal pri Danijelu Miškiću, Ricardu Alvesu in Darijanu Matiću, to ne bo preveliko presenečenje.

Članki iz rubrike