sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

viola Ekipa24.si

Diverzantska akcija: Viole v Ljubljani napadle ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

Scheffler 23 pm Ekipa24.si

Številka ena na svetu v lisicah! Ne boste ...

nu
nu
0 06.11.2016 12:28:06

Kako hudo je z Aleksandrom Rajčevićem?

Drago Wernig - TAKA
Mariborčani vsaj do zgodnjega večera na vrhu lestvice.

Vijoličasti so v sobotnem večeru v dvoboju s Celjani osvojili pomembne točke, s katerimi so si zagotovili miren reprezentančni premor, hkrati so se vsaj do današnjega zgodnjega večera vrnili na vrh lestvice.

"Igrali smo proti tekmecu, ki ima kvaliteto, izkušnje, čvrstino, a tudi željo po igri. Kljub temu, da smo bili v drugem delu prvega polčasa preveč pasivni, smo si, gledano v celoti, zaslužili zmago. Fantje so tudi v teh trenutkih, ko je res težja situacija, ko je iz različnih razlogov manj energije, kot smo je imeli še pred kratkim, enotni, zagnani. Osvojene točke so odsev tega, da so si močno želeli to zmago, verjeli in se za njo tudi močno potrudili," je po tekmi med drugim povedal trener Darko Milanič.

Domačo ekipo je na igrišče s kapetanskim trakom popeljal Aleksander Rajčević. Zaigral je prvič po lanskem 25. juliju, a na igrišču ostal le v prvem polčasu. Zaradi tega zaskrbljenih obrazov pod Kalvarijo ni manjkalo. "Že v zadnjih minutah prvega polčasa je zdravniški službi dajal znake, da ga boli koleno. Med odmorom pa sem dobil informacijo, da ne more nadaljevati zaradi bolečin. Upam, da ne bo nič hujšega in bo kmalu spet z nami," pravi primorski strokovnjak na klopi trinajstkratnih prvakov.

Članki iz rubrike