Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

ro
ro
8 02.12.2016 08:42:20

Simon Rožman: Niso jezni, ker smo izgubili. Jezni so zaradi stav!

Tina Kosec
"Koliko golov bodo Domžalčani zabili tokrat?" To je bilo v pričakovanju občinskega obračuna ob Kamniški Bistrici najpogostejše vprašanje, toda razpletlo se je drugače. Povsem drugače. S senzacijo. Radomljani so osupnili dvakratne prvake in se v devetnajstem poskusu veselili prve zmage. Simonu Rožmanu in njegovim varovancem so zadali hud udarec, a trener puške še zdaleč ne meče v koruzo.

Kakšen je pogled na poraz z Radomljami po prespani noči? So misli kaj drugačne, kot so bile takoj po tekmi?

V prvi vrsti je še vedno čutiti veliko razočaranje. Po opravljenem treningu in analizi z igralci smo si enotni, da stvari niti približno niso tekle tako, kot bi si vsi skupaj želeli, kot smo si zamislili. Sicer pa je bila tekma zastavljena korektno. Nič drugače kot za vse preostale, toda po vsebinski plati smo bili zelo neprepoznavni. V mislih imam prehode iz naše polovice igrišča, pripravo zaključka napada, odziv po izgubljeni žogi … Sam pri sebi seveda iščem razloge, zakaj je bilo tako, in predvsem, ali bi lahko v pripravi na dvoboj storili kaj drugače. Bržčas bo trajalo še nekaj dni, preden bom zadevi prišel do dna, obenem pa sprejemam, da se v tridesetih tekmah enkrat lahko zgodi, da je podoba ekipe na igrišču tako slaba, kot je bila tokrat naša.

Po vsakem presenetljivem izidu se je na sončni strani Alp tako rekoč nemogoče izogniti namigovanjem o domnevnem vplivu stavnic. Po vašem porazu z Radomljami še posebej. Kako sprejemate takšne govorice oziroma kar obtožbe, kako jih dojemate?

Moram reči, da sem zaradi tega ekstremno prizadet. Mislim, da so Domžale eden od najčistejših klubov v Sloveniji, plačila so redna, vse poteka transparentno, navsezadnje že kar nekaj časa promoviramo tudi največ mladih igralcev. Seveda zelo odločno zavračam kakršnakoli namigovanja o nečednih poslih. Slišal sem, da je na družbenih omrežjih kar nekaj kritik na naš račun. Zelo neposrednih in osebnih, kar mi seveda pride do živega,



CELOTEN INTERVJU SI LAHKO PREBERETE V PETKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI SI JO LAHKO ZAGOTOVITE TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike