Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Dejan Mitrović
Dejan Mitrović
0 03.12.2016 08:54:47

Juninho: Vsak dan bom rekel ženi, da jo ljubim

Grega Wernig
Tragična letalska nesreča v Kolumbiji, v kateri je življenje izgubilo 71 ljudi, med njimi tudi večina odprave brazilskega nogometnega kluba Chapecoense, se je globoko dotaknila večine prebivalstva našega planeta. Nekatere je zares izjemno pretresla. Med njimi je tudi trenutno poškodovani nogometaš Domžal Juninho.

Odpravi Ekipe SN, ki se je tokrat priložnostno pretvorila tudi v taksislužbo, je brazilski vezist razkril vse svoje misli in občutke, ki so ga – in ga še vedno – prevevajo ob tragediji. Nastal je drugačen, veliko bolj čustven in predvsem iskren, pristen pogovor, ob katerem Juninho ni skrival svojih emocij, solze pa je z veliko truda nekako le uspel potlačiti.

Bil je popolnoma odkrit, pripovedoval je o vseh svojih mislih, se spraševal o minljivosti življenja, razkril stvari, ob katerih so, priznamo, tudi nam šle kocine pokonci. Ves čas svojega govorjenja je imel v grlu velik cmok, solzne oči pa so razkrivale, da mu v teh dneh zares ni lahko.

"Še vedno sem zelo pretresen. Ne morem verjeti, kaj se je zgodilo. In predvsem zakaj se je to zgodilo. Da ker zmanjka bencina, izgubi življenje toliko ljudi ... Trajalo bo kar nekaj časa, da bom pozabil na vse skupaj," nam je Juninho kar sam od sebe začel razlagati svoje občutke, ko smo mu pokazali izdajo Ekipe SN dan po veliki tragediji.

Pogovor s simpatičnim Brazilcem je bil zares precej podoben nekakšni seansi. Vprašanja skorajda niso bila potrebna, Juninho, ki se mu je glas vsake toliko zatresel, je želel vse svoje misli spraviti iz sebe. "Prebral sem zelo modro misel – če imaš komu kaj povedati, mu povej zdaj. Če želiš nekaj narediti, naredi takoj. Ker nikdar ne veš. Poglejte Chapecoense. Dan prej so se veselili, potem se je zgodilo to ... Takoj sem poklical ženo, ji rekel, da jo ljubim. Od zdaj bom vsak dan ženi rekel, da jo ljubim."

CELOTEN INTERVJU SI LAHKO PREBERETE V PETKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI SI JO LAHKO ZAGOTOVITE TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Značke: juninho, chapecoense

Članki iz rubrike