mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

gv
gv
11 05.12.2016 13:51:06

Velenjčani so se opravičili navijačem, gosposko se je odzval tudi trener Čavić

Velenjski nogometaši so konec tedna izgubili v Mariboru, po tekmi pa razočarano zapustili zelenico.

Konec preteklega tedna je bil v Ljudskem vrtu na sporedu dvoboj med Mariborom in Rudarjem, ki se je končal z minimalno zmago ljubljencev domačega občinstva. Lepo podporo s tribun mariborskega stadiona so imeli tudi gostje, saj so se v štajersko prestolnico odpravili štirje avtobusi mladih navijačev, ki pa so zaman čakali na pozdrav nogometašev iz Velenja.

Rudar se je za to napako že oglasil in v opravičilo zapisal, da so bili nogometaši preveč razočarani in posledično vročih glav odvihrali v slačilnico. "Hvala vsem našim otrokom za podporo na današnji tekmi z NK Maribor!!! Obenem pa se iskreno opravičujemo, ker se jim zaradi poteka tekme in vročih glav nismo prišli zahvaliti za odlično podporo. VELIKA HVALA VSEM!!" se je glasilo sporočilo prek facebooka, pod katerega so se podpisali kapetan David Kašnik in igralci članskega moštva.

Niso bili pa igralci edini, ki so se opravičili. Gosposko se je odzval tudi novopečeni trener Rudarja Branko Čavić, ki je vodil svojo prvo tekmo na klopi velenjskega prvoligaša. "Globoko opravičilo vsem našim mladim kolegom, ker se nismo po koncu tekme zahvalili za izjemno podporo, ki smo jo prejemali skozi cel obračun. Niso bili krivi igralci, bili so razočarani tako zaradi sojenja kot poraza. Napaka je izključno na moji strani! Otroci, oprostite! To bomo popravili ob naslednji priložnosti. To vam obljubljam!"

Značke: rudar, velenje, plts

Članki iz rubrike